2777
2789

ما پدر مادر نداریم هر دو ۲۴ سالمون دوقلوییم 

با مادربزرگ پدری بزرگ شدیم

خواهرم نمیتونه راه بره ولی مشکل ذهنی نداره لیسانس روانشناسی خونده داره واسه ارشد میخونه 

مامانبزرگمو دکترا جواب کردن 

ما هم که جایی نداریم بریم

عمه عموهام میگن خواهرم باید بره بهزیستی 

البته از دست همین سه تا عموی معتادم بعد مامان اونا هم جا نخواهد داشت معتادن و روانی 

منم که گفتن تا ازدواج کنی خونه این عمه اون عمه میمونی 

نمیذارن که خونه جدا بگیریم البته من درامدم کفتف اجاره و خرج زندگی هم نمیده امنیت هم نداریم 

گفتم که چقدر وضع معتادا خرابه از تجاوز بهمون تاااا کتک و پول رور گرفتن خونه مادربزرگم هست 

حالا خواهرم نشسته بالاسر مامان دستشو گرفته همش میگه مامان نرو بری میبرنم بهزیستی 

همش میگه مامان من سیر نشدم ازتون 

مامانی من دوست داشتم ارشد بخونم نباشی میذارنم یه گوشه اسایشگاه رو تخت 

خیلی حرفا میزنه حالم بد میشه فکر میکنم بهش 

خدایا دیوونه شدم یه کاری بکن

چیکار کنم مامان خوب بشه دعاش کنین 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

انشالله خوب بشه الهم صل علی محمد و آل محمد 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم 

انشالله همه چی درست میشه 

برات صلوات فرستادم عزیزم 

امضام

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
به مادر بزرگ نگید مامان هر کس جایگاه خودشو داره ، من حتی دوست ندارم بچه ها به کسی غیر از خاله و عمو ...

مادری کرده از ۲ماهگی بزرگمون کرده و مادری که اسمش تو شماسنامست ۲۴ ساله ندیدمش همون موقعرها ول کرده و رفته 

ببخشید این حرفو میزنم مادروپدرت فوت شدن ارث چیزی بهتون نرسیده؟؟ تابااون یجا نزدیک یکی از عمه هات یا ...

فوت نکردن 

ماپرم دو ماهگی جداشده رفته ندیدیمش تاحالا 

بابام معتاد بیکار اونم ازدواج کرده نمیبینیمش 

فوت نکردن ماپرم دو ماهگی جداشده رفته ندیدیمش تاحالا بابام معتاد بیکار اونم ازدواج کرده نمیبینیمش

وااای عزیزم چقدر سخت😔😔😔خداکمکنون کنه مراکز خیریه کمیته...جایی نمیشناسی کمکتون کنن؟؟

کدوم شهری

وااای عزیزم چقدر سخت😔😔😔خداکمکنون کنه مراکز خیریه کمیته...جایی نمیشناسی کمکتون کنن؟؟کدوم شهری

شهرشو که نمیتونم بگم 

ولی کسی چه کمکی کنه 

مشکل یکی دوتا نیست 

بهزیستی رفتم کمکی نکردن 

شهرشو که نمیتونم بگم ولی کسی چه کمکی کنه مشکل یکی دوتا نیست بهزیستی رفتم کمکی نکردن

حداقل کسی پیدا میشه خرج خواهرت میده شماهم با پول خودت یه اتاق یا سوییت۳۰ متری هم اجاره کنی باحقوقت میشه گفتم اگر تهرانی یجامعرفیت کنم ممدکارای خیلی مهربونی داره