گاهی وقتا آقایی مون نسبت بهمون غیرتی بشه حساس بشه بگه رژت پررنگه یادوست ندارم کوتاه بپوشی کسی ببینه خواهش میکنم این مضخرفاتو که نمیدونم هرکسی خودش میدونه وفلان و بزارید کنار من یه خانمم وتحصیل کردم وبایه آقایی هم ازدواج کردم میدونم شرایطشو اونم میدونه سلیقه منو میدونه من خوشم نمیاد بادوستاض مثلا بره بیرون قلیون بکشه یامشرووب بخوره اونم انجام نمیده اصلا وابدا منم میدونم اون خوشش نمیاد عکس خانمش پروفایلش باشه منم نمیزارم نمیدونم طرف مریضه وفلان چه ربطی داره زندگی مشترک یعنی این اگه واقعا دلت میخاست همه چیت مربوط به خودت باشه بایدمجردبمونی
روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جااااان چه ربطی داره وقتی یه خانواده تشکیل میدی باید همه جوانبو بسنجی خانواده سالم یعنی این نه اینکه هرکی هرکی باشه اقا هرکسی باید به همه احترام بزاره ولی برای هرچیزی هم جنجال درست نکنیم
روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍
جااااان چه ربطی داره وقتی یه خانواده تشکیل میدی باید همه جوانبو بسنجی خانواده سالم یعنی این نه اینکه ...
این خانواده سالم نیست عزیزم این ویژگی ها یه مردی هست که بحران های شدید داره نیاز به درمان تخصصی و مشاوره داره و از اون طرف زنی که به مرحله پذیرش این موضوع رسیده از اول تا آخرش عدم سلامت روان بیداد میکنه
چرا انقدر تفکرات سمی داریم همسرمن اصلا به چیزی گیرنمیده چون میدونه خودم چجوری لباس میپوشم وچجوری میگ ...
درسته امیدوارم همیشه با همسرت خوشبخت باشی
هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍
من متن رو اینجوری برداشت کردم فکر کردم با نظر مخالف خودت کنار نمیای حالا صرفا برداشت من بوده
نه اشتباه برداشت کردین منظور من اینه هرچیز جزئی دلیلی برمریض بودن نیست خیلی چیزا مثل عوامل محیطی خانواده شغل واقعا روی ادماتاثیرمیزارن وشرایطشونو تغیرمیدن
این خانواده سالم نیست عزیزم این ویژگی ها یه مردی هست که بحران های شدید داره نیاز به درمان تخصصی و مش ...
شما چند سالتونه؟؟؟الان خانمی نیست که به مرحله پذیرش برسه ومردی هم که سالم باشه به ندرته.منظورمن اینه اینکه طرف مقابلمون یه چیزکوچیکی ازمامیخاد به عنوان غیرت یاهرچیزی مبنی بر مشکل روانی داشتن نیست اگر زندگی سالم توی آزادی مطلق وعیاشی ونمیدونم پارتی شبانه هست به عنوان مثال خانواده هایی هم هستن باسلیقه وعقاید متفاوت که شرایط زندگی باعث شده محدودیت هایی دارن به نظرتون درقیاس این خانواده مشکل روانی دارن؟؟؟