2777
2789
عنوان

شوهرمو مجبور کردم بگه غلط کردم

349 بازدید | 13 پست

تاپیک قبلمو ببنید مجبورش کردم بگه ... خوردم و کلی عذر خواهی دیگه 

همیشه بعد از اینکار عذاب وجدان میگیرم و حس میکنم خیلی بدم 

توروخدا تاپیک قبلم رو بخونید خودتون رو بذارید جای من ببنید حق دارم یا خیلی بدم ؟؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت چقد بی عرضه هست

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

نه اصلا نباید اینقدر تند برخورد میکردی 

اون یه مرد غرور داره نباید همچین کاری میکردی 

بهش گفتی وظیفه خواهرته دیگه کافی بود

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

نه اصلا نباید اینقدر تند برخورد میکردی اون یه مرد غرور داره نباید همچین کاری میکردی بهش گفتی وظیفه خ ...

باز حرف خودشو میزد حرف خواهراشو تکرار میکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا میگفت ببخشید حتما باید خردش میکردی مطمین باشی کسی رو بشکنی خرده شیشه هاش اول تو دست خودت میره ح ...

متاسفانه من خیلی دیکتاتورم 😭 همه ازم حساب میبرن دست خودم نیستم دوسدارم نادیده بگیرم بگم تو درست میگی حساس نباشم ولی تو موقعیتش ک قرار میگیرم یادم میره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف مفت زنه چرت و پرت نگه من کاریش ندارم انقدر مهربون و فداکار میشم

اگه چرت و پرتم میگه نباید بگه گوه خوردم غلط کردم 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

متاسفانه من خیلی دیکتاتورم 😭 همه ازم حساب میبرن دست خودم نیستم دوسدارم نادیده بگیرم بگم تو درست میگ ...

کاشکی یه زن. دیکتاتورم گیر من میومد سه سوته درستش میکردم

شایدم برعکس 🙂‍↔️

بله شایدم برعکس 

اونموقع منم باید میگفتم غلط کردم گوه خوردم 😂