2777
2789
عنوان

چند روزه با مامانم قهرم

150 بازدید | 10 پست

اصلا براشون مهم نیست چی میکشم چندین ساله دور چشمام گود و سیاهه خیلی روی اعتماد به نفسم اثر گذاشته دیگع حالم بهم می خوره از خودم هیشکی اینجوری نیست فقط من اینجوریم همه ازم می پرسن چرا دور چشات اینقدر افتضاحه حتی آرایش هم روشو نمی‌پوشونه نه خرجم می کنن نه چیزی تازه فحشمم میدن بابامم همش تحقیرم می کنه میگه بچه ی پنج ساله از تو بهتره اینقدر اعتماد به نفسم خورد شده که حتی نمی تونم صحبت کنم لکنت می گیرم دلم می خواست برم سرکار ولی نمی تونم اعتماد به تفسی برام نمونده چهار سالم پشت کنکورم دیگه خسته شدم دعا کنید بمیرم امشب 🥲🥲🥲🥲

خدا نکنه عزیزم 

دور چشمات از اول اینجوری بوده یا الان شدید تر شده ؟ 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس ژنتیکی نیست قابل درمانه

بخشیش مال همون استرسه 

خوابت تنظیم نیست 

مال منم تیرست می‌خوام فیلر بزنم اگه میتونی کم کم خودت پس انداز کن حدودا ۳۶۰۰ باشه فکر کنم خیلی روی اعتماد بنفس تاثیر داره 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

خب پس ژنتیکی نیست قابل درمانهبخشیش مال همون استرسه خوابت تنظیم نیست مال منم تیرست می‌خوام فیلر بزنم ...

از کجا پس انداز کنم حتی هزاری هم بهم نمیدن منت غذا دادن هم میزارن برام