2777
2789

اصلا چی میپرسن چی بگم چی جواب بدم 

هزارتا کانال گشتم هر جزوه ای میدن ۵۰صفحه ای من چطور تا دو روز بعد خودمو آماده کنم 💔💔چی بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یکی براش تاپیک زد همه چیو گفت

سرچ کن تجربه ی مصاحبه میاد

اگ اینجا سرچ کردی نیومد

گوگل سرچ کن تجربه ی مصاحبه ی فرهنگیان نینی سایت

تاپیکا میان بالا

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

جزوه ها سخت نیستن یه دور بخونی یادت میمونه

فقط بگم روز مصاحبه استرس نداشته باش

شلوار لی نپوش خانومانه لباس بپوش

مودب ترین حالت خودت رو در صد ضرب کن و همون باش

تو حرف مصاحبه کننده نپر

شمرده و بلند صحبت کن تقریبا و صدات نلرزه

هر چی پرسیدن کامل توضیح بده

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

تو تلگرام بزن کانال فرهنگیار ، کانال ۶۳ کایی

اونجا جزوه برای گزینش یا همون مصاحبه عمومی گزاشتن بخون

این مصاحبه عمومی درمورد احکام میپرسن پس طرز وضو گرفتن نماز خواندن ، نماز یومیه نماز ایات و اینارو بدون ، طرز خوندن نماز جمعه، خطبه های نماز جمعه، نماز آیات و ... غسل هارو بدون ، روز های مهم و بدون مثه روز قدس و ... یک متن خوب برای معرفی خودت و خانوادت درنظر داشته باش ، با حجاب خوب برو ، درمورد دین و اتفاقای اخیر کشور اطلاعات داشته باشه ، بیانات رهبری اخیر و بدون که چی گفته، 

تو همون کانالی که معرفی کردم تجربه های بچه هارو بخون

تو همین دوروز کلی چیز میتونی یادبگیری ، تنبلی نکن

موفق باشی🌱

جزوه ها سخت نیستن یه دور بخونی یادت میمونهفقط بگم روز مصاحبه استرس نداشته باششلوار لی نپوش خانومانه ...

خیلی استرس دارم هیچ ذهنیتی ندارم نمی‌دونم چی بگم

خیلی استرس دارم هیچ ذهنیتی ندارم نمی‌دونم چی بگم

نترس سخت نیست من رفتم

مردم میرن مصاحبه سفارت زبان خارجی حرف میزنن(هرچند فک کنم اونم راحته)

چیزایی که گفتم رعایت کن اون تاپیکم مطالعه داخل اینترنتم سرچ کن هرچی دستت اومد بخونی

صحبتای کلیدی رهبر هم سرچ کن میاره