2777
2789
عنوان

طلای عروسی

534 بازدید | 39 پست

سلام دخترا من تازه میخام ازدواج کنم و نامزدم و عاشق هم بودیم کارمنده خونه و ماشین داره و تا اونجایی که فهمیدم شاید کلا بتونه در حد بیست گرم طلا بگیره ولی نمیتونم اینو به خانودادم بگم نمی‌دونم چجوری باید بگم بهشون بگم از طرفی خودمم خیلی رفتم تو فکر چون خواهرم میگه حداقل سرویست باید بیست گرم باشه خودمم پرستارم تازه رفتم طرح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج ک معامله نیست باید طرفو بخوای واقعا ادم اگه یکیو بخواد ب این جیزا فکر  نمیکنه مثلا طلا بشه چهل گرم اکی میشه همه چیز؟! ب نظرم بیشتر فکرکن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

از همین الان دخالت‌های خواهرت و کم کن 

بیست گرم طلا هم طلای کنی با توجه به این شرایط نیست 

سفت و سخت جلوی هرکسی که دخالت کنه وایسی و از شوهرت حمایت کنی دیگه کسی نمیتونه ارد ناشتا بده

شوهر خودش طلا فروشه 😂

خب دیگه بدتر ، خیلی کارش اشتباهه که شرایط خودشو با تو مقایسه میکنه، و درباره هدیه ی داماد نظر میده

اول زندگی تونه همسرت باید سرمایه شو با دقت خرج کنه هرجور دیوارزندگیتو از ابتدا بچینی همونجور میره بالا 

من خیلی دوسش دارم ولی واقعا حرفهای خانوادم رو مخمه

اهمیت نده حرف ژیاده پنجاه گرمم بخره میگن چرا شصت نشد رو میایل اخلاقی تون متمرکز شو چون واقعا زیر ی سقف رفتن خیلی سخته اگه طرفت همفکر نباشه 

بعدها انقدر طلا بخری همه درامدش برا تو میشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️