عزیزم سعی کن بیشتر باهاش آشنا بشی اخلاقاشو بشناسی و پرس و جو کن ببینم چرا طلاق گرفته اگه میبینی مشکلی نداره و آدم خوبیه به نظرم مشکلی برای ازدواج نداره بلاخره اون جنایت نکرده فقط یه مسیر اشتباه و یه انتخاب اشتباه داشته اگه آدم خوبیه و واقعا دوست داره پس میتونه کیس خوبی باشه
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
اره خودمم این فکرو دارم ولی همش میترسم بقیه فامیل مسخرمکننیا بگن ببین به کی رفتا
عزیزم فامیل همیشه حرفی برای گفتن دارن اینا خوبه چند وقت درگیر تو باشن بعدش فراموش میکنن اگه آدمی هستی همش درگیر حرفای بقیه ای هیچ وقت تو زندگیت اونجوری که میخوای پیش نمیری اگه طرفت آدم خوبی باشه هر طور شده ارزش رسیدن داره حرف بقیه باد هواست
علت عقد بفهم اگه مشکلی از طرفش نبوده چه مشکلی داره ، پسر دایی ثروتمنده با زن که جدا شده بود ازدواج کرد خود زن دلییم رفت خواستگاریش ، خواهرم خواستگار زیاد داشت ولی با کسی ازدواج کرد که یکبار جدا شده بود
@ارمیناز نمیشد نگید قفل کنه میخواستم جواب اون کاربر بدم از صبح به به دهاتیای عزیز توهین میکنه
عذر خوام
اگه باز میزاشت مدام توهین میشد و در آخر همه تعلیق میشدن
تو یکی از تاپیکاش بگین
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 فمینیست به معنای قدرتمند کردن زنان نیست زیرا زنان همیشه و همجا و در تمام تاریخ قدرتمند بوده اند🌱🌊🏝 جنس مخالف ❌️ جنس مکمل✅️. میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️