2777
2789
عنوان

قرص ال دی

118 بازدید | 5 پست

من میخام برم کربلا نزدیک پریودم گفتن برای عقب انداختنش از این قرص استفاده کنم بعد سوالم اینه باید ی بسته رو کانل مصرف کنم یا تا حدی ک بخام عیب نداره مثلا برای پنج روز 

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم
نه باید قبل زمان مریضیت چهار روز قبلش شبی یک دونه مصرف کنی تا زمانی که نمیخوای بشی باید شبی یکی بخور ...

مثلا من میخام پنج روز بخورم دیگه نیاز نیس ادامش بدم یا حتما باید بسته رو تموم کنم 

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من میخام پنج روز بخورم دیگه نیاز نیس ادامش بدم یا حتما باید بسته رو تموم کنم 

نه همون پنج روز رو شبی یکی مصرف کن لازم نیست که بسته رو تموم کنی فقط باید چهار پنج روز قبل اینکه بخوای مریض شی  شبی یکی بخوری 

نه همون پنج روز رو شبی یکی مصرف کن لازم نیست که بسته رو تموم کنی فقط باید چهار پنج روز قبل اینکه بخو ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت😍😘