2777
2789

من هیچ پماد کردم رو دستم نشستم بره جسمش و چایی دم کردن منتظرم دم بکشه برای همه و خودم بریزم 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

پماد زدی❌

پماد کردی✅

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ف ی لتر شکنم وصل میشه ولی هیچی بالا نمیاره لعنتی اعصابم داغونه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد زدی❌پماد کردی✅

خخخخ حرف شما متین

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

فردا قراره برام خواستگار بیاد هر وقت خواستگار میاد خونمون میسه جهنم همش دعوا بحث جدل اصلا آرامش ازمون گرفته میشه منم اینقدر حالم بده میترسم باز آبرومون بره ای خدااای بزرگ خودت بهم رحم کن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ف ی لتر شکنم وصل میشه ولی هیچی بالا نمیاره لعنتی اعصابم داغونه

منم میترسم نصب کنم 

خخخخ حرف شما متین

😁عزیزید❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

فردا قراره برام خواستگار بیاد هر وقت خواستگار میاد خونمون میسه جهنم همش دعوا بحث جدل اصلا آرامش ازمو ...

چرا سر چی جنگ میشه یعنی

😁عزیزید❤️

🩷✨

چرا سر چی جنگ میشه یعنی

بخدا سر چیزای الکی بابام هرکی میاد میگه نه تحقیر میکنه طرفو چون میگه من دخترم کارمنده بخدا زمانی ام کارمند نبود هر روز دعوا مبکرد باهام تو هیچی نمیشی الان میگه من دختر کارمندمو به هرکسی نمیدم حالا هر وقت خواستگار میاد که اینجور میکنه خواستگارم نمیاد همش میگه چرا نمیری برو شوهر کن و .....

نمیزاره برم خونه ام بگیرم راحت بشم😭😭

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه عالمه گریه کردم و با هوش مصنوعی درد و دل کردم حمام بودم برنج مالی کردمالآنم با حوله نشستم حسش نیس ...

برنج مالی یعنی چی

بخدا سر چیزای الکی بابام هرکی میاد میگه نه تحقیر میکنه طرفو چون میگه من دخترم کارمنده بخدا زمانی ام ...

از خواستگار خوشت اومد باهاش برو مشاوره اگ خوب بود نامه بگیر بدون اذن پدر عقد کن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
یه عالمه گریه کردم و با هوش مصنوعی درد و دل کردم حمام بودم برنج مالی کردمالآنم با حوله نشستم حسش نیس ...

چرا گریه 

بخدا سر چیزای الکی بابام هرکی میاد میگه نه تحقیر میکنه طرفو چون میگه من دخترم کارمنده بخدا زمانی ام ...

حس میکنم بابات لجه