2777
2789
عنوان

دفع خون و حساسیت پروتئین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 94 پست
من اول رژیم فقط برنج ساده و مرغ و گدشت آب پز میخوردم با سیب. وقتی مطمئن شدم به اینا حساس نیست از پور ...

دکتر هم گفت بچه شما حساسه از ۶ ماهگی کلا غذا ندادم. ۷ ماهگی ک یکم وضعیتش بهتر شد شروع کردم

من اول رژیم فقط برنج ساده و مرغ و گدشت آب پز میخوردم با سیب. وقتی مطمئن شدم به اینا حساس نیست از پور ...

خب خودمم ۶ماهه دارم این کارو میکنم اما اون چیزایی که میخورما بهش دادم خون داد خب چکار کنم بهش چی بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودمم ۶ماهه دارم این کارو میکنم اما اون چیزایی که میخورما بهش دادم خون داد خب چکار کنم بهش چی بدم

بچه نمی تونه یهو چند تا چیز رو تحمل کنه. چند روز ییک بار چند تا قاشق از هر چی بهش بده. اونم پخته. خام اصلا

بله حساسیت داره. خب وقتی خودتون خوردید بعد به صورت مستقیم به کوچولوتون دادید آلرژن توی خونش زیاد شد ...

بنظرتون چکارکنم پس؟توروخدا راهنماییم کنید بچه شماهم دفع خون داشت؟تاکی غذا بهش نمیسازه؟

کلا باید خیلی با احتیاط مواد غذایی رو تست کنید و حتمن اول از مقدار خیلی کم شروع کن و فاصله زمانی سه روز تا یه هفته رو رعایت کن 

من آخر سر مجبور شدم تست حساسیت بگیرم، هرچند همه موادغذایی رو مشخص نمیکنه ولی حداقل اونای که روزانه مصرف میشه رو چک کردم

هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم  
الانم غذای اصلی بچه شیر هست با غذا نباید سیر بشه.

دکتر گفت دیگع باید کم کم شروع کنی تست کنی منم این کارو کردم الانم میگه سوپ بده با مرغ و جعفری وهویج.و سیب زمینی وقتی سیب نساخته اینا چطور بسازه

یه قاشق چایخوری سیب دادم دفع خون داشت دیگه ندادم😰😰😰😰😰😰😰😰

برای سری اول زیاد دادید ، اول میتونید روی لبش بکشید چن ساعت بعد مقدار خیلی کمتری بهش بدید اگه واکنش نداشت روز بعدش یه قاشق چایخوری بهش بدید

کلا باید خیلی با احتیاط مواد غذایی رو تست کنید و حتمن اول از مقدار خیلی کم شروع کن و فاصله زمانی سه ...

میگن تست زیر یکسال دقیق نیست اصلا یه قاشق چایخوری من بهش سیب دادم خون دفع کرد کی غذاها سازگار میشه؟

یه قاشق چایخوری سیب دادم دفع خون داشت دیگه ندادم😰😰😰😰😰😰😰😰

سیب خام نده ب بچه حساسیتی. اول هم از میوه شروع نکن. حات سیب نخوره اتفاقی هم نمیفته. آب برنج غلیظ بده. بعد با شیر رژیمی یا شیر خوردت مخلوط کن. بعد سیب زمینی رو امتحان کن. موادی ک لازم داره و کمتر حساسیت زا هستند رو اول بده. زرده تخم مرغ. 

بنظرتون چکارکنم پس؟توروخدا راهنماییم کنید بچه شماهم دفع خون داشت؟تاکی غذا بهش نمیسازه؟

دفع خونش زیاد نبود ، بیشتر علائم پوستی و اگزما و اینا داشت

الان که سه سالشه هنوز  با لبنیات و مواد نگهدارنده درگیر هستیم 😐

یعنی کم کم بدم ممکنه خون نده؟

نه ، اینجوری متوجه میشید که آلرژی داره یا ن 

که اگر آلرژی داشت مقدار زیادی بهش نداده باشی در نتیجه واکنش شدیدی هم نمیده