2777
2789
عنوان

دفع خون و حساسیت پروتئین گاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 94 پست
میگن تست زیر یکسال دقیق نیست اصلا یه قاشق چایخوری من بهش سیب دادم خون دفع کرد کی غذاها سازگار میشه؟

من پسرم سه ماهش بود مجبور شدم تست حساسیت ازش بگیرم ، خوب هم نشون داد

هرجای جهان باشی برات از دور میمیرم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب خام نده ب بچه حساسیتی. اول هم از میوه شروع نکن. حات سیب نخوره اتفاقی هم نمیفته. آب برنج غلیظ بده ...

خام ندادم که پختم الان دیگه خودم سیب نخورم؟با اب برنج دفع خون داد اخه

برای شروع از برنج محلی شروع کنید ، کاملا پخته هیجی هم بهش اضافه نکنید ، بعد از چن روز ک مطمعن شدید هیچ واکنشی نداشت ، هویج رو به برنج اضافه کنید 

بعد از چن روز تست مررغ اضافه کنید  به همین روش مواد غذایی رو اضافه کنید ، 

اگه شیر مادر میخوره ، حتمن رژیم رو سخت رعایت کنید، مواد غذایی که مواد نگهدارنده داره استفاده نکنید حتی یه دونه شکلات

برای شروع از برنج محلی شروع کنید ، کاملا پخته هیجی هم بهش اضافه نکنید ، بعد از چن روز ک مطمعن شدید ه ...

برنج هاشمی که خودم همیشه میخورم دادم خون دفع کرد دیگه چیزی ندادم بهش اره رژیمم نه اصلا نمیخورم

واقعا؟؟؟پوستی؟همشون درست بود؟

بله درست بود ، منم رژیم رعایت میکردم اما پسرم حتی به سیب زمینی حساسیت داشت منم متوجه نبودم و مصرف میکردم 

بعد از تست خیلی راحتتر تونستم رژیم‌بگیرم

نگران نباشید ، آلرژی به غذا کم کم رفع میشه ،پسرم به تخم مرغ آلرژی داشت تقریبا بعد از یک سال و نیم رف ...

وااای مرسی امیدوار شدم🥺🥺🥺🥺🥺بنظرت چیزی تست کنم یابزارم یگم بزرگ تربشه؟