2777
2789

خواهشا تا اخر بخونید خیلی مهمه 😔💔

نظرتون راجب دخترخانومای محجبه و چادری چیه؟

چطوری ی پسر خیلی مذهبی یهو ممکنه برعکس بشه همه چیز و زمین بذاره وقتی قبلا خیلی چیزا رو عیب میدونست ولی الان همه چیز رو فراموش کنه محرم نامحرمی و اینارو

میشه

من نیمه مذهبی بودم خیلی قبلنا یعنی چادری نبودم بعد کم کم خیلی علاقه مند شدم بعد با یه آقایی آشنا شدیم .( الان نگید چه مذهبی هستی با اطلاع خانواده ها و رسمی و جدی قصد آشنایی ک یکماهه عقد کنیم مادربزرگم فوت شد الان یک ماه دیگ سالگرد مادربزرگمه بگذره بعد رابطه رو تعیین تکلیف کنن خانواده ها)

بعد ایشون خیلی آقای خوب مذهبی عاقل باشخصیت دوتامون هم هم سنیم خیلی به این مسائل اعتقادی اهمیت میداد بعد حدودا ۴ ۵ ماهه تحت تاثیر شدید همکارانشه کم کم نماز و کنار گذاشته به من میگه گاهی چادر نپوش شلوار زاپ دار بپوش😐دوستان الان نگید بی احترامی کردی ب اینایی ک زاپ دار میپوشن. اصلا بد نیست هرکسی یه سبکی داره منظور من چیز دیگست . قبلا خیلی حساس بود حد و حدود رعایت میکرد ولی انقدر اونا سر اعتقادات و نماز خوندش تحقیرش کردن و مسخره اش کردن حس میکنم به خاطر سن کمش خیلی تحت تاثیر ۲۱سالشه! حالا من چیکار کنم به نظرتون؟ بمونم کم کم حلش کنم؟آخه مدتیه از منم خیلی دوری میکنه انگار میبینه من معتقدم و اینا بعد خودش متزلزل شده و خیلی اشتباهات میکنه عذاب وجدان میگیره ولی انقدر هم قوی نیست که دست از این کارا بکشه . راستش نمیدونم به خواهراش بگم یا نه

حقیقتا به برادرش گفتم گفت خودم میدونم خیلی تغییر کرده ماهم بهش دسترسی نداریم که یکم تغییر کنه آخه محل کار این پسر تهرانه از شهر خودمون دوره دوماه یک بار میاد 

الان نگید چرا ب داداشش گفتی داداشش یک سال از ما کوچیک تره و خیلی باهامون صمیمیه 

ولی در عذابم از رفتاراش بی بند و باری و اینکه همش با همکاراش میره اینور اونور جمع های مختلط و نماز نمیخونه اصلا برعکس شده

راهی چیشنهادی چیزی؟

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

بگم میترکم ولی خب چون بحث زندگیته مهم نیست تعلیق بشم.

ما اینجا ی اخوند داشتیم الان شده اُرگ زن !!!

توی مراسما ارگ میزنه و میرقصه

و حرفشم اینه تازه روی واقعی شونو دیدم و نمیخوام شبیهشون باشم

پس چیز مهمی نیست بنظر من

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگم میترکم ولی خب چون بحث زندگیته مهم نیست تعلیق بشم.ما اینجا ی اخوند داشتیم الان شده اُرگ زن !!!توی ...

بابا ارگ زن فرق داره افتاده تو گند کاری هر شب با ی اکیپ دختر بیرونن مستقیم بهم نگفته خودم صداشون میشنوم خودم میبینم چقدر دختر یهو فالو کرد چقدر بی خدا و بی دین شده

من جات بودم ازدواج نمی کردم قحط پسره مگه

نمیدونم چیکار کنم میگم صبر کنم درستش کنم ذاتش خوبه ممکنه دوباره خوب بشه بعد باز میبینم اینجوری شده نمیتونم تحمل کنم

بابا ارگ زن فرق داره افتاده تو گند کاری هر شب با ی اکیپ دختر بیرونن مستقیم بهم نگفته خودم صداشون میش ...

چه فرقی داره؟

کل و هم همه چیو گذاشت کنار دیگه

زنش چادری بود الان زنش کت شلوار میپوشه

مشرو*ب میخوره و این شکلی شده

اگرم میبینی جنبه ی اینو نداره و یدفه عوض شده و انقد تحت تاثیر بقیس بنظر من ازدواج نکن باهاش

ادمی ک تا این حد تابع حرفای بقیس بدرد زندگی نمیخوره

اگه برات مهمه مذهبی باشه و با تغیرراتش نمیتونی کنار بیایی بیخیال شودوباره عوض شدنش امکانش خیلی کمه ف ...

برام مهمه ولی مذهبی بودن همه ماجرا نیست بی بند و بار شده همش پی دختربازین جدیدا اصلا ی آدمی شده نمیشناسمش

چه فرقی داره؟کل و هم همه چیو گذاشت کنار دیگهزنش چادری بود الان زنش کت شلوار میپوشهمشرو*ب میخوره و ای ...

نمیتونم تحمل کنم اصلا اصلا همکاراش میگفتن تو از اون دختره ک هنوز زنت نیست میترسی جرعت نمیکنی فلان بیسار انقدر رفتن رومخش واقعا هم سست عنصره بین دل و عقلم موندم 😔چرا ما خانوما اینجوری نیستیم؟اگه ی عقیده داریم تا آخرش همونجوری مردا چرا اینجورین

تاثیر محیطه مخصوصا گفتی شغلش تهرانه. به نظرم بیخیالش شو

خودمم از اولش از همین میترسیدم

گندش درومده خیلی خسته شدم بین عقل و دلم موندم

نمیتونم تحمل کنم اصلا اصلا همکاراش میگفتن تو از اون دختره ک هنوز زنت نیست میترسی جرعت نمیکنی فلان بی ...

اسی سست عنصری و اینقد گوش ب حرف بقیه بودن خون ب جیگرت میکنه 

همچین ادمیو ول کن

بخدا فردا میخای تاپیک بزنی خیانت کرده یا با یه دختر دیدمش

یا زدتم

همین الان خودتو نجات بده

خودمم از اولش از همین میترسیدمگندش درومده خیلی خسته شدم بین عقل و دلم موندم

مراحل اشنایی برای همینه دیگه

منطقی رفتار کن وگرنه خودت اذیت میشی بحث یه عمر زندگیه نمیتونی تحملش کنی

اسی سست عنصری و اینقد گوش ب حرف بقیه بودن خون ب جیگرت میکنه همچین ادمیو ول کنبخدا فردا میخای تاپیک ب ...

همین الانم حس میکنم با دختره

آخه شده به منه چادری بگه تاب بپوش و شلوار زاپ دار؟اینارو از کجا یادگرفته؟ویدئو کال میکنه ب من دخترا رو نشون میده میگه اینجوری باش😐😐😐😐😐😐😐دوست ندارم از خودم تعریف کنم ولی من واقعا به تیپم میرسم کاملا محجبه ام و چادری ولی تیپ به روز همگام با اعتقادم دارم