خواهشا تا اخر بخونید خیلی مهمه 😔💔
نظرتون راجب دخترخانومای محجبه و چادری چیه؟
چطوری ی پسر خیلی مذهبی یهو ممکنه برعکس بشه همه چیز و زمین بذاره وقتی قبلا خیلی چیزا رو عیب میدونست ولی الان همه چیز رو فراموش کنه محرم نامحرمی و اینارو
میشه
من نیمه مذهبی بودم خیلی قبلنا یعنی چادری نبودم بعد کم کم خیلی علاقه مند شدم بعد با یه آقایی آشنا شدیم .( الان نگید چه مذهبی هستی با اطلاع خانواده ها و رسمی و جدی قصد آشنایی ک یکماهه عقد کنیم مادربزرگم فوت شد الان یک ماه دیگ سالگرد مادربزرگمه بگذره بعد رابطه رو تعیین تکلیف کنن خانواده ها)
بعد ایشون خیلی آقای خوب مذهبی عاقل باشخصیت دوتامون هم هم سنیم خیلی به این مسائل اعتقادی اهمیت میداد بعد حدودا ۴ ۵ ماهه تحت تاثیر شدید همکارانشه کم کم نماز و کنار گذاشته به من میگه گاهی چادر نپوش شلوار زاپ دار بپوش😐دوستان الان نگید بی احترامی کردی ب اینایی ک زاپ دار میپوشن. اصلا بد نیست هرکسی یه سبکی داره منظور من چیز دیگست . قبلا خیلی حساس بود حد و حدود رعایت میکرد ولی انقدر اونا سر اعتقادات و نماز خوندش تحقیرش کردن و مسخره اش کردن حس میکنم به خاطر سن کمش خیلی تحت تاثیر ۲۱سالشه! حالا من چیکار کنم به نظرتون؟ بمونم کم کم حلش کنم؟آخه مدتیه از منم خیلی دوری میکنه انگار میبینه من معتقدم و اینا بعد خودش متزلزل شده و خیلی اشتباهات میکنه عذاب وجدان میگیره ولی انقدر هم قوی نیست که دست از این کارا بکشه . راستش نمیدونم به خواهراش بگم یا نه
حقیقتا به برادرش گفتم گفت خودم میدونم خیلی تغییر کرده ماهم بهش دسترسی نداریم که یکم تغییر کنه آخه محل کار این پسر تهرانه از شهر خودمون دوره دوماه یک بار میاد
الان نگید چرا ب داداشش گفتی داداشش یک سال از ما کوچیک تره و خیلی باهامون صمیمیه
ولی در عذابم از رفتاراش بی بند و باری و اینکه همش با همکاراش میره اینور اونور جمع های مختلط و نماز نمیخونه اصلا برعکس شده
راهی چیشنهادی چیزی؟