2777
2789
عنوان

مادرشوهرهای شماهم انقدرلجبازن

221 بازدید | 17 پست

هرچی روبگین انجام نده مثل بچه هالج میکنه بیشترتکرارمیکنه یه حرفی روقبلا خیلی میگفت که من ناراحت میشدم هدفش هم این بودبهم توهین کنه چندبارشوهرم تذکردادیه مدت نمیگفت دیروزداشتیم میرفتیم بیمارستان پیش بابام دخترموگذاشتیم خونه مادرشوهرم بعددوساعت برگشتیم دخترم همین که سوارماشین شدگفت مامان بزرگ این حرفومیزدآقاجون گفت نگوبچه ام بغض کرده بودناراحت شده بودشوهرم زنگ زدگفت مگه نگفتم پیش بچه این چرت وپرت هارونگوبرگشته میگه من نگفتم گفتیم آره جون خودت بچه ازخودش درنمیاره که 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همون حرفها و کارها رو تکرار میکنه روانیه خدا جواب ذات بدش و بده ان شاله یه رحمی هم به من بکنه اینا دور شن از من و بچم دیگه صداشونم نشنویم از ماتحت ما بکشن بیرون خستم کرده زندگیمو تا پای طلاق برد 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

پیرا اکثرا همینن لجبازی و تکرار میکنن . اگه براتون سخته برخوردش با بچه ، نزارین پیشش. اون که نمیتونه ...

نمیخواستیم بزاریم چون چندوقت بودندیده بودنش پدرشوهرم خودش زنگ زدگفت بیارین اینجا

نه مادر شوهر من ی تیکه ماهه❤️

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

نمیخواستیم بزاریم چون چندوقت بودندیده بودنش پدرشوهرم خودش زنگ زدگفت بیارین اینجا

خب عیب نداره پیرن دست خودشون نیست مامان خود من همینه صد برابر اذیت میکنه چاره چیه

مادر شوهره من بشدت موزی و مارمولک و سیاست مداره وای وای وای

مال من همه رومیندازه به جون هم بدمیگه مگه چی گفتم چیکارکردم یه ذره هم الکی گریه میکنه دلمون براش بسوزه

نه مادر شوهر من ی تیکه ماهه❤️

خداروشکریه نفرراضیه

من مامانم فوت کرده نامادریم انقدربازن داداشام خوبه گاهی میگم اون که مامان خودمون نیست انقدرخوبه اون وقت مادرشوهرمن چراانقدربدجنسه حتی به پسرخودش هم عاطفه نداره

یک ثانیه بچمو نگذاشتیم پیشش ولی توقع داره بریم خونش دست بوسیش میریم منو بچه رو میچزونه شوهرمم متعصبه و خرررررررر هیچ غیرتی رو منو بچم نداره تو ماتحت مادر پدرشه حتی جرات نداره اموالش و نام خودش بزنه همه چی به نام پدر مادرشه بمیره خواهر برادراش کیف میکنن 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

این پیش لجبازیهای مادرشوهر من هیچه.خدا به راه راست هدایت کنه هرچی مادرشوهره بدذاته و همینطور عروسهای ...

این حرفی که به بچه میزنه خیلی بده باعث میشه بچه ام ازمن سردبشه

خداروشکریه نفرراضیهمن مامانم فوت کرده نامادریم انقدربازن داداشام خوبه گاهی میگم اون که مامان خودمون ...

اره واقعا بعضی مادرا حتی نسبت به بچه خودشون مهر و محبتی ندارن چه برسه به عروس😔

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}