من قبلا از مرطوب کننده ها و ابرسان های داروخونه استفاده میکردم اما هیچ تاثیری برام نداشت پوست به شدت خشکی دارم زمانی که از مرطوب کننده های داروخانه ای استفاده میکردم پوستم بعد از آرایش پوست پوست میشد الان حدود چند ماهه از روغن نارگیل یا بادام تلخ استفاده میکنم کاملا خشکی پوستم درمان شده جوشم نمیزنم دوستم میگه از این روغنا نزن به مرور زمان پوستت خیلی چرب میشه و جوش میزنی الان یعنی ضرر داره؟
نمیدونم ضرر داره یا نه من یه بار سر خود زیر چشمم زدم شنیده بودم برای چروک خوب کلا دونه ریز که شبیه ملیا نیست و مپل نیاز کثیفه دورش باژ شد بنظر منم خوب نیس
نمیدونم ضرر داره یا نه من یه بار سر خود زیر چشمم زدم شنیده بودم برای چروک خوب کلا دونه ریز که شبیه م ...
زیر چشم بالاخره فرق میکنه چون حتی کرم هایی که به پوستتون میزنین رو نباید به دور چشم بزنین براشون سنگینه
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها