2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست

از سه چهار بار تماسش یکبار جواب بده هر سری یه چیزی بگو یا داری بچو شیر میدی یا داشتی جاشو عوض میکنی یا خوابی یا حمومی یا نبودی ...

به مرور دیگه زنگاش کم میشه والله روزی یه بار هم زیاده😏 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس طبیعیه تا حدی به مرور از سرش میفته  الان ذوق زدست

یاسی  حرفامون مثل همدیگس خخخخ

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ایشون بیش‌تر باید رعایت کنه ، ولی اولین نوه اش هست و حتما خیلی دوسش داره و ذوق هم داره ، تو هم بیش تر درکش کن  منم عاشق بچه هام دیگه این که تنها نوه اش هم هست 

حالا اگه کم‌‌ زنگ‌می زد باز شاکی بودی!

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
يكي از عشق زياد خانواده شوهر ناراضيه يكي از اينكه اصن بچشو ادم حساب نميكنن😐من بودم كلي هم ذوق ميكرد ...

عزیزدلم منم خوشحالم ولی واقعا دیگه شورشو درآورده

تازه وقتی میبینه جواب نمیدم سمجتر میشه

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
بگو دکترا هشدار جدی دادن امواج موبایل برا بچه بده رشد بچه مختل میشه هوشش هم کم میشه منم دیگه موبا ...

میزنه خونه حتما

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
میزنه خونه حتما

تلفن خونه رو از پریز بکشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😨😨😨تو کیستی؟ چرا مثل هم نظر میدیم

اخه یامن توام یا تو من هستی خخخخخخ