2821
2789
عنوان

مادر شوهر

503 بازدید | 46 پست

سلام خانم گلیا

دختره من دوماه به دنیا اومده و تو این دوماه مادر شوهر گرام روزی چندبار تماس میگیره که ببینم دخترمو...

دیگه کم آوردم آخه من نمیفهمم بچه مگه چقد عوض میشه تو 1ساعت؟؟؟

اصلا درک نمیکنه که شاید من واقعا حال نداشته باشم  با کسی حرف بزنم 

یه راهکار بدید که در کمال احترام متوجه زیاده رویش بشه

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

اولین نوه شه?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جاری اخری من تلفن و موبایل رو خاموش میکرد 

بعد هم راحت میگفت بچه خوابش سبکه با کوچکترین صدا بیدار میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خب گناهداره ذوق داره 

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

تلفنو جواب نده هر دفعه بگو دستم بند بود نشنیدم یا هرچی وسط حرفاتوم‌بگو به مامانم گفتم بچه که تغییر نمیکنه دوساعت یه بار باخنده بگو

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
سایلنت کن متوجه نشی زنگ زدن گفت چرا جواب ندادی بگو استراحت میخواستم

خب تا کی آخه؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

خوب اولی که هست ذوق دارن کم کم تموم میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش