2777
2789
عنوان

بچه ها ی کیست روی صورتم درآوردم

73 بازدید | 3 پست

کوچیکه چیکار کنم برطرف شه؟

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

مامان منم داشت اول رفتن نمونه گرفتن

بعد گفتن این خوب نیس بمونه رو صورتت

باید عمل کنی

عمل کرد درآورد.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

مامان منم داشت اول رفتن نمونه گرفتنبعد گفتن این خوب نیس بمونه رو صورتتباید عمل کنیعمل کرد درآورد..

مال مامان شما چقدر بود اخع؟

من روی صورتمه 

۱۷ سالمم هست

ی جا خوندم گفته بود معمولا از بین میره خودش

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال مامان شما چقدر بود اخع؟من روی صورتمه ۱۷ سالمم هستی جا خوندم گفته بود معمولا از بین میره خودش

خیلی کوچولو اندازه یه عدس

باید نوع کیست مشخص بشه

اول برو دکتر پوست ببین چی میگه

شاید با یه کرم رفع بشه. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳