rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7612 عنوان رقص زنونه بلد نیسم💔👩🦯 99 بازدید | 8 پست ولی رقص واقعن سخته هر چی بیشتر میگذره میفهمم که من اصن بلد نیسم برقصم اولین جلسه رقص و گرفتم .. خوب بودا ولیی همشو مث اون بلد نبودم نیاز به کلییی تمرین دارم:/ هوففف همش رقص مردونه میکنم😂😂😐 لاتی هعی دعا کنید منم بتونم خدافظ 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍 1404/04/05 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yarqadboland عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3196 منم بلد نیستم تو عروسیا همینجوری میمونم حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7612 مشکل منم هس🤣 😂😂🤦♀️ آخه نمیدونم رقص باید تو خون آدم باشه یا واقعن با تمرین میشه👩🦯 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7612 منم بلد نیستم تو عروسیا همینجوری میمونم اخه رقصایی ام که بلدم اصن لوند نیست ینی مثلا ازین رقصای مسخره بازی رقص های هیپ هاپ و شیک و..😂🤦♀️ یا رقص های مردونه بلدم که واقعن نمیتونم با لباس مجلسی اینجوری برقصم ک 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
کاکتوس_۲۳ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 6989 کاری نداره چندتا حرکت موزون و ناموزون تموم شد و رفت من اصلا بلد نیستم عروسیا همینجوری پامیشم هیچ عشوه ای هم ندارم درصورتی که خانومای ۴۰ ۵۰ ساله دوبرابر من عشوه میان موقع رقص😂🤦🏻♀️ 🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7612 کاری نداره چندتا حرکت موزون و ناموزون تموم شد و رفت من اصلا بلد نیستم عروسیا همینجوری پامیشم هیچ عشو ... واایی حقق😂💔 بعد شهریه رو هم الان دادم جلسه اول و دیدم دیگه اعصابم نکشید 👩🦯🤣 حس میکنم اون اعصاب داره چون من حتی اعصابم سر اینکه دیرتر دستم بالا پایین میشه خورد میشه 😂💔 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
کاکتوس_۲۳ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 6989 واایی حقق😂💔 بعد شهریه رو هم الان دادم جلسه اول و دیدم دیگه اعصابم نکشید 👩🦯🤣 حس میکنم اون اعصاب ... راه میفتی بابا چخبره مگه همه چی اولش سخته 🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7612 راه میفتی بابا چخبره مگه همه چی اولش سخته اره الان جلسه ۱ رو دیدم کامل و فهمیدم خوب یادش گرفتم🥹😂 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍