2777
2789
عنوان

ورزش بدنسازی

59 بازدید | 12 پست

سلام انشالله ک حالتون خوب باشه

من 80 کیلوام و قدمم 157 میخوام تو سه ماه تابستون 10 کیلو کم کنم 

بدنسازی ثبت نام کردم به نظرتون بدنسازی تاثیر داره تو لاغری ؟

اگ بعد 3 ماه ولش کنم چاق تر نمیشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم غذایی بیشتر تاثیر داره از ورزش 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

من ۵ ماهه بدنسازی میرم منم ۸۰ کیلو هستم با قد ۱۶۴ 

ببین اول اینو بگم که تو بدنسازی سایز کم میکنی وزنت به تدریج کم میشه 

بعد من ماه اول دوم غذامو خیلی رعایت میکردم تو‌یه ماه مثلا سایز کمرم ۶ سانت کم شد ولی بعد دوباره پرخوری کردم بازم سایزم‌برگشت به اول الان باز ۵ روزه دارم رژیم کالری شماری میگیرم 

مربیمون میگه۸۰ درصد فقط و فقط تغذیه و کم خوردنه 

وگرنه اگه پرخوری کنی هم چربی اضافه میکنی و هم با تمرینات عضله میاری و وزنت بشدت بالا میره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اره تاثیر داره ولی ۷۰درصد تغذیه و ژنتیک و عوامل دیگه‌ستغذیه‌ت دست خودته اونو رعایت کنی قطعا نتیجه می ...

برای غذا ک کالری شماری میکنم مصرف پروتئنمم خوبه 

بدنسازی نرو برو ایروبیک یا چربی سوزی(تقریبا یکین) trx یا حتی فیتنس کلا برو سمت ورزشایه هوازی چون بد ...

اخه اینجا فقط بدنسازی هست تازه واسه باشگاه رفتن هر روز 1 ساعت توراهم دوره ازم

خیلی ممنون اگ بعد تابستون ول کنم وزنم برمگیرده؟

وزنت با رژیم غذایی میاد پایین و ورزش هوازی که اگه رعایت کنی برنمیگرده 

اونی که میگن اگه ول کنی فلان میشه اون برا اوناییه که چندین ماه رفتن عضله ساختن بعد اگه دوسه ماه نرن دوباره عضلاتشون مثل قبل میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بدنسازی باعث چربی سوزی و عضله سازی میشه که خوبه برای لاغری، ولی اگه بعد ۳ ماه ولش کنی و رژیمت رو رعایت نکنی، احتمال چاق شدن هست. فقط ورزش نیست، باید خوراکت رو هم کنترل کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!