2777
2789

من پارسال تعطیلات ۱۰تومن دادم ولی شهر به شهر فرق داره قسطی هم آره چک میدی

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال تعطیلات ۱۰تومن دادم ولی شهر به شهر فرق داره قسطی هم آره چک میدی

میگم از بذنامه راهبردیش میشه به عنوان برنامه ی درسی استفاده کرد و دیگه مشاور نگرفت ؟ تو خودت مشاور داشتی ؟

میگم از بذنامه راهبردیش میشه به عنوان برنامه ی درسی استفاده کرد و دیگه مشاور نگرفت ؟ تو خودت مشاور د ...

نه عزیزم مشاور نداشتم. آره من خودمم همین کارو میکردم. ولی یه توصیه ای بهت بکنم. حتما تو تابستون پایه دهم که اسون تره رو با قلمچی پیش ببر. در طول سال یازدهم و دوازدهم رو. من خودم این کارو نکردم کاش یه نفر بهم اینو میگفت پارسال. چون درسای دوازدهم به خودی خود سنگین هستن تازه امتحان نهایی هم داری. سخته هر سه پایه رو باهم پیش بردن. من خودم آزمونهای تابستون رو جدی نگرفتم و عقب موندم واقعا. موفق باشی 🌸💫

𝑩𝒖𝒕𝒕𝒆𝒓𝒇𝒍𝒊𝒆𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒕𝒐𝒎𝒂𝒄𝒉

نه عزیزم مشاور نداشتم. آره من خودمم همین کارو میکردم. ولی یه توصیه ای بهت بکنم. حتما تو تابستون پایه ...

ممنون از راهنماییت 

بعد شما از اینکه مشاور نگرفتی پشیمون نیستی ؟ بنظرت اگه میگرفتی بهتر بود یا نه اوکیه راضی ای؟

بعد یه سوال اگه مثلا از یکی دو تا ازمون عقب میموندی چجور خودت رو میرسوندی ؟ تا ازمون بعدی سعی یمکردی اونا رو هم بخونی و جمع کنی ؟

نه عزیزم مشاور نداشتم. آره من خودمم همین کارو میکردم. ولی یه توصیه ای بهت بکنم. حتما تو تابستون پایه ...

کلاس هم ثبت نام کردی مثل تاملند و اینا ؟ یا تلگرام دیدی ؟ یا اصلا ندیدی ‌؟😅ببخش من خیلی سوال میکنم چون دقیق نمیدونم چجور شروع کنم و اینا یکم سردرگمم

کلاس هم ثبت نام کردی مثل تاملند و اینا ؟ یا تلگرام دیدی ؟ یا اصلا ندیدی ‌؟😅ببخش من خیلی سوال میکنم ...

من اشتراک الماس ماز گرفتم ولی از بعضی کلاساش خیلی استفاده نکردم مثل فیزیک 

ممنون از راهنماییت بعد شما از اینکه مشاور نگرفتی پشیمون نیستی ؟ بنظرت اگه میگرفتی بهتر بود یا نه اوک ...

اگه آزمونی رو عقب میموندم کلا ول میکردم تا زمانی که نزدیک جمع بندی شه البته این کار خوب نیست چون نزدیک کنکور فشار زیادی اومد بهت و مجبور به حذف یه سری مطالب شدم. سعی کن همون هفته اول یه دور کلی همه مباخث آزمون رو بخونی که مبحث کلا نخونده نداشته باشی 

شما مدرسه ت چطوریه؟ تیزهوشانی یا عادی؟