2777
2789
عنوان

باشگاه🤭💪🤍

133 بازدید | 10 پست

بنظرتون چه نکته هایی رو در رابطه با باشگاه رفتن باید رعایت کنم؟

چه لباسی ببرم؟چه وسایلی؟چه کاری انجام بدم؟چه کاری انجام ندم؟

امیدوارم سال دیگه این موقع از خودم راضی باشم و واسه هدفم صد خودمو گذاشته باشم(داروسازی💊🤍)علاقه مند به رشد فردی و انرژی مثبت🤍وطن ای هستی من؛ شور و سرمستی من…جلوه کن در آسمان؛ همچو مهر جاودان!🧚🌱ایرانم قوی بمان:)🤍🌱✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچیفقط مرتب ادامه بده ،مقایسه نکن

بنظرت با چه ورزشی شروع کنم بهتره؟

امیدوارم سال دیگه این موقع از خودم راضی باشم و واسه هدفم صد خودمو گذاشته باشم(داروسازی💊🤍)علاقه مند به رشد فردی و انرژی مثبت🤍وطن ای هستی من؛ شور و سرمستی من…جلوه کن در آسمان؛ همچو مهر جاودان!🧚🌱ایرانم قوی بمان:)🤍🌱✨

وسایل رشته ای که میری لباس ورزشی میتونی ست خرید کنی قشنگه دلم تنگ شد برا باشگاه رفتنام 🫠 برو خودت م ...

هنوز ثبت نام نکردم ولی احتمال زیاد بدنسازی

پیجی یا سایتی میشناسی که لباس ورزشی خوب داشته باشه؟

دوبار بدنت کوفته شد قدشو نزن نگو نمیتونم

الکی به بهونه پریودی باشگاتو کنسل نکن(من با شدید ترین درد هم رفتم بعد گرم کردن اوکی شدم)

تنها برو اگه با سی بری اون طرف یه روز نیاد توعم کنسل میکنی

نرو دنبال مد و کلاس توی باشگاه چند تا لگ و تاپ بگیر فقط همونا..

یه شیکر و یه زیر اندازم بگیر

گرم کردن خیلی مهمه سعی کن با بقیه دسته جمعی انجام بدی

یه موز با خودت ببر اگه قدنت میوفته بخوری

اگه واسه حجم دهی میری تا دو ساعت بعد ورزش چیزی میخوره خیلی زود جذب میشه سعی کم اون تایم سفیده تخم مرغ سینه مرغ عدس سیب زمینی اب پز بخوری

دوبار بدنت کوفته شد قدشو نزن نگو نمیتونمالکی به بهونه پریودی باشگاتو کنسل نکن(من با شدید ترین درد هم ...

مرسی عزیزم لطف کردی

پیج یا سایتی میشناسی لباس ورزشی خوب داشته باشه؟

بنظرت با چه ورزشی شروع کنم بهتره؟

اگه میخوای بری بدنسازی اول مطمئن شو بدنت به حرکات اصلاحی نیاز نداره...

اگه داشت خب اول حرکات اصلاحی و حرکات کششی تا سه ماه ، بعدش بدنسازی شروع کن 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

اگه میخوای بری بدنسازی اول مطمئن شو بدنت به حرکات اصلاحی نیاز نداره...اگه داشت خب اول حرکات اصلاحی و ...

حتما مرسی عزیزم💕