2777
2789
عنوان

دستای سفید✨💜

73 بازدید | 6 پست

بنظرتون چیکار کنم دستام سفید شه؟(پوستم سفیده بخاطر افتاب اینطور شده)

امیدوارم سال دیگه این موقع از خودم راضی باشم و واسه هدفم صد خودمو گذاشته باشم(داروسازی💊🤍)علاقه مند به رشد فردی و انرژی مثبت🤍وطن ای هستی من؛ شور و سرمستی من…جلوه کن در آسمان؛ همچو مهر جاودان!🧚🌱ایرانم قوی بمان:)🤍🌱✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک برنج

چجوری تهیش کنم؟روزی چندبار و چه مقدار استفاده کنم؟

امیدوارم سال دیگه این موقع از خودم راضی باشم و واسه هدفم صد خودمو گذاشته باشم(داروسازی💊🤍)علاقه مند به رشد فردی و انرژی مثبت🤍وطن ای هستی من؛ شور و سرمستی من…جلوه کن در آسمان؛ همچو مهر جاودان!🧚🌱ایرانم قوی بمان:)🤍🌱✨

ضدافتاب اسپره یی مدام بزن

این اسکرابو بزن نتبجه میگیری من دارم استفاده میکنم👇🏻

1لیوان یا ی ذره بیشتر شکر

نصف لیوان نمک

ی کوچولو زردچوبه

پودر قهوه 2قاشق غذا خوری

روغن نارگیل اصل 1قاشق غذاخوری

شامپو بدن اندازه دلخواهت 

همبزن اینارو وقتی تو حموم بدنتو تمیز شستی با این اسکراب کل بدنتو بزن هفته ای 2بار استفاده کن 

و هربار ک از حموم اومدی بیرون روغن گلیسرین بزن عالیه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

ضدافتاب اسپره یی مدام بزناین اسکرابو بزن نتبجه میگیری من دارم استفاده میکنم👇🏻1لیوان یا ی ذره بیشتر ...

مرسی عزیزم🤍

مرسی عزیزم🤍

خدایی من تمام بدنم روشن شده حتما گلیسرین رو درکنارش استفاده کن گلم🌸موفق باشی

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

خدایی من تمام بدنم روشن شده حتما گلیسرین رو درکنارش استفاده کن گلم🌸موفق باشی

مرسی عزیزم امتحانش میکنم🤍