2777
2789

عقدیم، گیر داده تا قبل از عروسی برو ژل لب بزن خودم خوشم نمیاد از لب ام راضیم نیازی نمیبینم برم ژل بزنم چیکار کنم از سرش بیوفته؟ روزی 10 بار بهم میگه پس کی میری 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

من از خدامه بگه برو فلان کار کن

هر کاری به جز اینکار چون واقعا خوشم نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو پولش بزن برم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بگو پولش بزن برم

خب میزنه مسئله پولش نیست خودم خوشم نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو به تو چه دوست ندارم برنم چرا رک نیستی اه بخدا این مردا یه جو قیافه ندارن اعتمادبنفسی دارن بیا و ببین بعد ما هزار تا ایراد میگیریم از خودمون خودتم راضی از خودت پس بگو نمیرم همینه که هست الان اینو بری دوباره دفعه بعد میگه فلان کن بعد هی ایراد میذاره روت

برو بزن. ارزش قائل شو. اون ذوق داره دوس داره تو ژل لب بزنی. خب تو دوست نداری، اون دوست داره..... ...

میترسم زشت بشم آخه لبای خودم خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو بزن. ارزش قائل شو. اون ذوق داره دوس داره تو ژل لب بزنی. خب تو دوست نداری، اون دوست داره..... ...

حرفه آخه از دستش میدی هر چی میگه باید این انجام بده واقعا ما زنا خودمون به خودمون ظلم میکنیم