2777
2789
عنوان

مثل شوهرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 44 پست
دوست عزیز بیخیال شو و کمتر فکر تو درگیر کن به قول یکی از دوستان این حرفا  امتحان الهی هستش تا ش ...

مادر اگه بود بابامو مجبور میکرد نصف هزینه شو بده 

من هنوز بدیاشو نگفتم 😓😓😓

شما کار خیر انجام میدین و امضاتون هم که اسلامیه. باید بدونین که تو دین اسلام تاکید شده به  اطاعت از شوهر و از اینجور حرفا.

شما مشورت گرفتین شوهرتون گفته مخالفم شما انجام دادین. بنظرم اگه راضیش میکردیم ثوابتون چندبرابر میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر اگه بود بابامو مجبور میکرد نصف هزینه شو بده 

الهییییی خدا مادرتو واقعا بیامرزه

مطمئنا آدم دست به خیری بوده که تو این زمونه شما هم از جنبه معنوی از یادگار مادرتون گذشتین

هم از جنبه دنیوی تو این گروووونی

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  
شما کار خیر انجام میدین و امضاتون هم که اسلامیه. باید بدونین که تو دین اسلام تاکید شده به  اطاع ...

من فکرم در گیر اژنه که مال اون نیست مال منه 

تو اسلام هم گفتن زن اختیار مال خودش رو داره ازش مشورت گرفتم گفت راضی نیستم 

ولی من اگه کمک نمیکردم شب نمیتونستم بخوابم 

همه حرف من اینه ی مرد ۴۲ساله چرا اینقد خام ه چرا اینقد خود برتر بینه 

اگه خدای ناکرده عزیزش بود هم اونو دزد خطاب میکرد

من فکرم در گیر اژنه که مال اون نیست مال منه  تو اسلام هم گفتن زن اختیار مال خودش رو داره ازش م ...

اگه ارث پدر خودش بود و همش رو خرج کاری میکرد که بهش اعتقاد داره چی؟ اونوقت هم میگفتین ماله خودشه؟ 

اگه ارث پدر خودش بود و همش رو خرج کاری میکرد که بهش اعتقاد داره چی؟ اونوقت هم میگفتین ماله خودشه؟&nb ...

بله اونوقتم میگفتیم 

ارثیه مال خودشه و حق خودش هست هر جوری میخواد خرجش کنه مرد گنده اینقدر پول پرسته و بهش فشار اومده که هر چی خواسته گفته اینطوری اصلا صحیح نیست

حال متکلم از کلامش پیداست

ببینین من خودم خیلی دوس دارن کار خیر انجام بدم.بخدا به همسرم گفتم نمیخواد پول بدیم برا عروسی و هرچقد قراره پول خرج کنیم بدیم به ایتام ثواب داره قبول نکرد. ولی کوتاه اومدم چون رابطه زناشویی رابطه ای دوطرفه ست. همیشه اعتقاد یکی نیستن. ولی یادمون باشه همینی  که اعتقادش مخالف ماست رو خودمون انتخاب کردیم.

بله اونوقتم میگفتیم  ارثیه مال خودشه و حق خودش هست هر جوری میخواد خرجش کنه مرد گنده اینقدر پول ...

نه میگفتیم چرا من طلا ندارم رفته خرج کرده ارثیه ش رو. مگه من زنش نیستم سرپرست من مگه نیس؟ و....

اگه ارث پدر خودش بود و همش رو خرج کاری میکرد که بهش اعتقاد داره چی؟ اونوقت هم میگفتین ماله خودشه؟&nb ...

بابا کل ارث رو که نداده یه تیکه طلا داده

تازشم بله از نظر شرعی و خدایی هیچ اشکالی نداره وکرنه که ما آدما توقعات نابجا زیاد داریم

در ضمن مرد مسعول تامین خونه و زنو زندگیشه نه زن

نه میگفتیم چرا من طلا ندارم رفته خرج کرده ارثیه ش رو. مگه من زنش نیستم سرپرست من مگه نیس؟ و....

عزیزم قضیه زن با مرد فرق داره. مرد مسولیت هزینه های زندگی روی دوششه. اگر کل ارثیه شو هم بده برای خیریه خودش باید دوباره جون بکنه و زندگی رو سرپا نگه داره. ولی اگر زن کل پول و ارثش رو هم خرج کنه مشکلی نیست چون وظیفه شوهرشه که نیازهای مالی زن رو تامین کنه.

من فکرم در گیر اژنه که مال اون نیست مال منه  تو اسلام هم گفتن زن اختیار مال خودش رو داره ازش م ...

اول اینکه خدا ازت قبول کنه و صوابش باقیات صالحات باشه واسه مادرت و ذخیره آخرت خودت

دوم اینکه متاسفانه ژنشون اینجوریه عزیزم

و هیچ کاری هم از دست کسی برنمیاد

خانواده همسر منم همینن

دست خیر ندارن

و چشم ندارن ببینن به کسی کمک میکنی

همه بچه هاشون از کوچیک تا بزرگ هم شبیه خودشون شدن

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
ما شهرستان ی زمین داریم روبروی خونمون هم مسجد بود راه مسجد رو بستن  بهش گفتم بیا جا  زمین ...

خب شاید نداره..حق هم داره عزیزم.تو این وضعیت بد اقتصادی 

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺
شما کار خیر انجام میدین و امضاتون هم که اسلامیه. باید بدونین که تو دین اسلام تاکید شده به  اطاع ...

مال خودشون بوده نیاز به اجازه شوهر یا حتی مشورت نداشته.توی همون اسلام تاکید شده  وقتی قصد خیر دارین به تاخیر نندازین

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله