2777
2789
عنوان

مثل شوهرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 44 پست

اگه طرفو میشناسی و مطمینی که احتیاج داشته دیگه فکرت رو درگیر نکن. رفتار سایرین برای اینه که عمل کاملا خالص بشه برای خدا.امتحان خداست. مبارک باشه کار درستت  و ثوابی که خدا می ده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بازبون خوش بگو یادگاری مادرخودم بود.همین.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
اگه طرفو میشناسی و مطمینی که احتیاج داشته دیگه فکرت رو درگیر نکن. رفتار سایرین برای اینه که عمل کامل ...

خیلی هم میشناسمش دوست دوران بچگیم بود دختر همسایه مونه بچه اش ۱۱سالشه از بچگی این مشکل رو داشته 

خیلی هم میشناسمش دوست دوران بچگیم بود دختر همسایه مونه بچه اش ۱۱سالشه از بچگی این مشکل رو داشته  ...

برای خرج عمل بچه دادی عین ثوابه. لبخند اون بچه یادگاری مادرت میمونه و ارزشش صدبرابر گوشواره است. شاید اون گوشواره برای همچین روزی خریده شده بوده و به دستت رسیده. مال برای خداست و خودش تعیین می کنه کجا خرج شه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
قبلش گفتم گفت حالا یکاریش مکنیم این جله برای شوهرم یعنی تا میتونی دنبالم باش بله ۲۰تومن بزارم کف دست ...

ولش کن یه مدت ازش پول نگیر 

چه منتی میذارن وظیفه شونه ها

مردا پرونننننننن

دوست عزیز بیخیال شو و کمتر فکر تو درگیر کن به قول یکی از دوستان این حرفا  امتحان الهی هستش تا شما رو از کاری که کردین پشیمون کنه

کمتر فکر کنین به کاری که کردین و حرفهای شوهرتون

فک کنین مادر خدابیامرز تون خودش گوشوارشو فروخته

خلااااااص

یا رب نظری بر دل خسته ام کن