2777
2789

کسی تجربه ای داره 

تمام ملین های گیاهی  رو امتحان کردم جوری که اسمشون میاد حالم بد میشه .

دکتر بردم این پودر داد پسرم شقاق شده هنگام دفع سوزش و درد داره . داروخانه گفت تنبلی روده میاره نده. دکتر میگه باید سه ماه بدی کم کم کمش کنی .

پسرم وزن کم کرده اشتها ندارم. .

دارم دیونه میشم بخدا

پسرم تمام کارهایی که منجر به یبوست میشه رو انجام میده .کم غذاس احساس میکنم بخاطر درد. دستشویی و نگه میداره 

میوه نمیخوره. استرس داره کلا هرچیزی رو بزور باید بدی خودشو خیلی خیلی گشنگی میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا پسر دارم ده ساله و چهارساله

هردوشون کولیکی و یبوست داشتن از بدو‌ تولد هردوشون با پیدرولاکس درمان شدن تقریبا یکسال بهشون دادم الان هیچ مشکلی ندارن کاملا نرماله روده هاشون حتی گذری هم یبوست نمیشن

من دوتا پسر دارم ده ساله و چهارسالههردوشون کولیکی و یبوست داشتن از بدو‌ تولد هردوشون با پیدرولاکس در ...

واقعا  چه خوب خدارو شکر 

من الان که فک میکنم پسر من خیلی وقته مشکل داره مثلا همیشه دستشوییش بزرگ بود منظورم قطرشه اما وقتی پودر میخوره باریکه و نرم .

من فک میکردم طبیعیه وقتی خونریزی کرد سرچ کردم دیدم نرمال نیس بزرگی و اینکه اولش خشک وسفت باشه

اصلا نگران نباش بهش بده روده شو راه میندازهآره باید رعایت کنه رژیمودکتر به من میگفت آلو بده و سیب قر ...

فقط همینا ؟ دکتر به من در مورد رژیم چیزی نگف من خودم سرچ کردم فهمیدم باید رژیمش سرشار از فیبر باشه از کم شروع کنی چون نفخ میاره بعد هم با رژیم فیبر دار پودر رو کم کنی 

فقط همینا ؟ دکتر به من در مورد رژیم چیزی نگف من خودم سرچ کردم فهمیدم باید رژیمش سرشار از فیبر باشه ا ...

ببین هرکس به یه چیزی واکنش مثبت نشون میده مثلا من خودم اصلا با انجیر اوکی نیستم ‌ولی زیتون سبز رودمو را میندازه 

اینچیزا که همه جا میگن برای یبوست باید ببینی بچت به کدوم واکنش مثبت نشون میده

ببین هرکس به یه چیزی واکنش مثبت نشون میده مثلا من خودم اصلا با انجیر اوکی نیستم ‌ولی زیتون سبز رودمو ...

اره منم با زیتون خیلی بهتر از انجیره اما پسرم با هردو اینا جوابگو نیست