2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#تجربه

#گیلان

من امروز رفتم گزینش آقای عابدی تازه برگشتم خدارو شکر به نظرم خوب بود 

انتظار داشتم خيلی سؤال هاي سياسي بپرسن جوری که تو ی روز سعی کرده بودم همه رو جمع کنم چون دیروز باهام تماس گرفتن ولی اینجوری نبود

فقط ی سری سؤال درباره روزه واجب پرسید با نماز جمعه که من ی اشتباه هم کردم امیدوارم زیاد تاثیر نزاره 

تمام سؤال هایی که جز احکام از من پرسیدن همه نظر خودم بود اینکه نظرم راجب ولایت فقیه چیه درباره سیره شهدا درباره حجاب فضای مجازی و اینا منم تا جایی که میتونستم پاسخگو بودم 

به بچه ها بگین زیاد استرس نگیرن راحت تر از اون چیزیه که فکر می‌کنید فقط نباید اصلا نشون بدید که استرس دارید لبخند بزنید ارتباط چشمیتون رو قطع نکنید و خونسرد باشید اگه سوالی هم متوجه نشدید راحت بیان کنید مصاحبه من حدود چهل تا چهل و پنج دقیقه طول کشید 

همه موفق باشید 

یا علی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

#تجربه#گیلانمن امروز رفتم گزینش آقای عابدی تازه برگشتم خدارو شکر به نظرم خوب بود انتظار داشتم خيلی س ...

اینجوری پرسیدن از بچها 

من خودم شنبه ساعت ۷ صبح گزینش دارم🥲

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

وای مگه مصاحبه شروع شده؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی ایشالا موفق باشییییییی

اره بعضی استانا شروع کردن 

استان ما از شنبس 

بعد من دقیقا افتادم شنبه🥲

خدایا کمکم کنننن

مرسی همچنین🌱🤍🫱🏻‍🫲🏼

اره بعضی استانا شروع کردن استان ما از شنبس بعد من دقیقا افتادم شنبه🥲خدایا کمکم کننننمرسی همچنین🌱🤍 ...

ای دادددددددددد من هنوز شروع نکردممممممممممممم

موفق باشییییییی

بر اساس چی نوبت میزنن؟ 

ای دادددددددددد من هنوز شروع نکردمممممممممممممموفق باشیییییییبر اساس چی نوبت میزنن؟

من خوندم ولی خب بازم میترسم

والااا نمیدونم اصلا معلوم نیست 

قبلا میگفتن حروف فامیلی 

من دیدم خودم نون داره فامیلیم یکی دیگه الف داشت یکی ط 

هممون شنبه شدیم 

شاید تراز باشه 

من خوندم ولی خب بازم میترسموالااا نمیدونم اصلا معلوم نیست قبلا میگفتن حروف فامیلی من دیدم خودم نون د ...

ای داد بیداددددددددد 

ببخشید گلم چیا خوندی؟ من چقد خوش خیالممممم

ترازو رشتتو میشه بدونم ؟

ای داد بیداددددددددد ببخشید گلم چیا خوندی؟ من چقد خوش خیالمممممترازو رشتتو میشه بدونم ؟

ی جزوه بود همه کانالا میزارن اونو خوندم 

با سوالای سیاسی و شهدای جنگ ایران و اسرائیل

سخنان رهبری 

انسانی 

هر ۳ تا ترازم ۸۳۴۲ بود یکی ۴۱ یکی ۳۹