2777
2789
عنوان

علت طلاق ها

47 بازدید | 4 پست

سلام 

فکر می کنید چند درصد علت طلاق ها بخاطر توان مالی بالا هست و آیا عموم طلاق ها بخاطر مسایل مالی هست یا  اخلاق ؟

یعنی اگر اون آقا تلاشش رو انجام بده اما شرایط مالیش اوکی نباشه اون خانوم طلاق نمیگیره ؟!!

اخلاق فکر میکنم بیشتر علت طلاقه 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فشار روانی که تو جامعه حاکمه 

اصلی ترینش فشار اقتصادی هست که روی همه چی تاثیر میزاره و باعث شده هیچ کس سرجاش نباشه ، هیچ کس کار خودشو انجام نده ، هیچکس حوصله نداشته باشه و شخص خسته بشه و این فشار به جامعه که وارد بشه به خانواده هم میرسه و باعث میشه طرف سر اجاره خونه ، سر تربیت بچه بخاطر جامعه ناسالم و ... به مشکل بخوره و این فشار ها و خستگی زیاد باعث عدم توجه مرد به زن میشه و برعکس  و هزار مورد دیگه و باعث بروز خیانت تو جامعه میشه و زندگی ها از هم میپاشه به همین راحتی...

دلیل اصلی طلاق تفاوته که این خودش سرشاخه اس 

تفاوت تو هر چیزی که به تفاهم نرسیدن! 

مهم ترین اصل ازدواج  تفاهم بین تفاوت هاست ! 

یه پرونده ای بود خوندم

یه خانوم دکتری همسرش بازاری بود ( پولدار ) 

که عادت داشت پاشنه کفش رو بخوابونه 

تو مهمونی و ... این خانوم احساس خجالت میکرد 

و دلیل طلاقشون شد همین پاشنه کفش خوابیده 

طلاق بین دو انسان اتفاق رخ میده که دارای شخصیتی هستند که میتونیم درکشون کنیم یا حتی درک نکنیم پس نمیشه عامل اصلی ای رو مد نظر قرار بدیم !

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@