ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام دوستان من دنبال یه منبع برای زدن تست فیزیک هستم کلاس یحیوی رو میرم و اموزشم کامله کتاب تشر الگو تک پایه 11 رو از روی پی دی اف که دارم میزنم برام اسونه و اغلب تست هارو میزنم و لی خب تعداد تست هاش هم برام زیاده درسنامش رو هم نمیخونم به نظرتون با این شرایط کتاب پایه نشر الگو رو بگیرم اونایی که استفاده کردن به نظرتون پایه سخت تره یا 10 و11 جدا و البته یه کتاب هم برای دوازدهم میخوام که دیدم نشر الگو 12 حدودا 2300 تا تست داره و طبق زمانی که من دارم خیلی زیاده به نظرتون چه کتابی بگیرم ایکیو تک پایه 12 خوبه یا چی در این صورت به نظرتون نشرالگو بگیرم یا ایکیو
سلام دوستان من دنبال یه منبع برای زدن تست فیزیک هستم کلاس یحیوی رو میرم و اموزشم کامله کتاب تشر الگو تک پایه 11 رو از روی پی دی اف که دارم میزنم برام اسونه و اغلب تست هارو میزنم و لی خب تعداد تست هاش هم برام زیاده درسنامش رو هم نمیخونم به نظرتون با این شرایط کتاب پایه نشر الگو رو بگیرم اونایی که استفاده کردن به نظرتون پایه سخت تره یا 10 و11 جدا و البته یه کتاب هم برای دوازدهم میخوام که دیدم نشر الگو 12 حدودا 2300 تا تست داره و طبق زمانی که من دارم خیلی زیاده به نظرتون چه کتابی بگیرم ایکیو تک پایه 12 خوبه یا چی در این صورت به نظرتون نشرالگو بگیرم یا ایکیو
کلاسش از مرداد شروع میشهتا قبلش میخوام یازدهمو از کلاس یازدهمش تو تاملند خریدمو ببینم گفت معمولی کتا ...
اهان بله درسته
من پیشنهادم رو نشرالگو هست کلا نشرالگو تستاش خیلی بهتر از منبع های دیگه هستن البته به نردبام نمیرسه ولی در کل کتاب خوبیه من ده و یازده تک پایه کار کردم و دوازدهما میخوام جامع بگیرم.
ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!