2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یه کلاهگیس بلوند برند تیناویگ خریدم به قیمت سه میلیون و نهصد حالا میخوام بفروشمش،شما جایی رو سراغ ...

ببخشید به چه منظور خریدی منظورم برای پوشوندن موهای سفید که دیگه رنگ نکنی ؟بعدش چرا راضی نبودی میخوای بفروشی من قصد داشتم بخرم میخوام ببینم اینایی که خریدن نظرشون چیه

ببخشید به چه منظور خریدی منظورم برای پوشوندن موهای سفید که دیگه رنگ نکنی ؟بعدش چرا راضی نبودی میخوای ...

گرمم میشه،نه موهام سفید نیست فقط چون یه موقع هایی هوس موی بلوند میکنم ولی نمیخوام موهامو دکلره کنم،برای تنوع گرفتم

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

گرمم میشه،نه موهام سفید نیست فقط چون یه موقع هایی هوس موی بلوند میکنم ولی نمیخوام موهامو دکلره کنم،ب ...

یعنی میخوای همیشه تو خونه سرت کنی من بیشتر برای مجلس منظورمه طبیعیه یا نه یعنی غیر از گرم بودن هیچ ایرادی دیگهای نداره. بعدش گفته بودی میخوای بفروشی مگه تو دیوار نزدی . میشه عکسشو بزاری ببینم

یعنی میخوای همیشه تو خونه سرت کنی من بیشتر برای مجلس منظورمه طبیعیه یا نه یعنی غیر از گرم بودن هیچ ا ...

نه،من چون هرروز پیاده روی میرم به خاطر قشنگی میخواستم هرروز استفاده کنم،تو یکی از پستام عکسشو گذاشتم ببین.تو دیوارم گذاشتم،اگه قصد داری واقعا بخری تخفیف هم میدم،چهار تومن گرفتم،سه تومن میفروشم

یعنی میخوای همیشه تو خونه سرت کنی من بیشتر برای مجلس منظورمه طبیعیه یا نه یعنی غیر از گرم بودن هیچ ا ...

تایپیک منو با عنوان موی بلوند بخون اونجا عکسشو گذاشتم

چون دلتو زده یا گرمت میشه میخوای ردش کنی

نه دلمو نزده،گرمم میشه،چون ما مجلس زیاد نداریم،ولی یه موقعی پیاده روی میرم دوست دارم موهام بلوند باشه