2777
2789
يه اسم عربيه ديگه مثلا زمان امام حسين اسم خواهرشون زينب بوده همون موقع اسم هزارتا زن ديگه هم ك ...

دوست عزیز اسم هر کسی ک بوده قطعا کسی ک اسم ائمه و افراد بزرگ رو میذاره اون شخص شاخص مد نظرشه.

بعدا از اون شخص برای بچش حرف میزنه و بهش الگو میده

و یاد اون شخص رو با این کارش زنده نگه میداره

و گرنه همه زینب ها ک مد نظر نیست!!

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز اسم هر کسی ک بوده قطعا کسی ک اسم ائمه و افراد بزرگ رو میذاره اون شخص شاخص مد نظرشه. بعدا ...

اينم حرف قابل قبوليه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
عزیزم اسم رینب فوق العاده قشنگه.خب برای کسی که مذهبی هست. اگر شما مذهبی هستی باید از افراد مذهبی نظ ...

بنظرم اصلا عربی یا ایرانی بودن نیست بیشتر سلیقه ایی من خودم به شخصه اسم امام نمیزارم چون واقعا مسئولیتش زیاده با اینکه خودم اسمم زینب تو فرهنگ ما کسی به فاطمه نمیگه فاطمه نود درصد میگن فافا من  خودمو ک صدا میزنن یا میگن زی زی یا زین خدایی حیف این اسما نیست مطمئنا نسل های جدید با الفاظ خیلی بدتری همو صدادمیزنن بنظرم اگ واقعا کسی خانوادش کاملا مذهبی هست و از لحاظ تربیتی اطمینان داره اسم بچشو مذهبی انتخاب کنه در غیر اینصورت سمت این اسمای مبارک نرن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

عزیزم اسم برای بچه انتخاب کردن یه چیزه شخصی هست و به نظرم نظرخواستن تو اینجا منطقی نیست چون قطعا به نتیجه مطلوبی نخواهی رسید،به دلیل اینکه اینجا هرکس یه عقده و نظری داره و نمیتونی همشو قبول کنی،شما هراسمیرو که دوست داری انتخاب کن و از صاحب اسم کمک بخواه واسه تربیت و عاقبت بخیریش،منم خودم نذر کردم اگه خدا بهم دختر عنایت کنه اسمشو زینب سادات بذارم خیــلی به عمه جانــم ارادت دارم، دوستانی که گفتن گذاشتن نام ائمه روی بچه خوب نیس با احترام به نظرشون بگم که خداوحضرت زهرا سلام الله علیها و ائمه نظر میکنن به کسانی که نام های ائمه روشون گذاشته میشه

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
عزیزم اسم برای بچه انتخاب کردن یه چیزه شخصی هست و به نظرم نظرخواستن تو اینجا منطقی نیست چون قطعا به ...

ام کاظم (ع) فرمود : در خانه ای که نام محمد ، احمد ، علی ، حسن ، حسین ، جعفر ، طالب ، عبدالله و فاطمه از زنان باشد ، فقر و تنگدستی به آن خانه وارد نمیشود.  وسائل الشیعه جلد 15 صفحه 129

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

اتفاقا به خاطر معنی و تلفظ ش خیلی حس خوب و مثبتی منتقل میکنه.به معنی درختی زیبا و خوش بو در بهشت،زینت پدر و پاکیزگی هست

درست نیست که اگر به خاطر تفاوت های شخصی و خاطرات متفاوت،دیدگاهمون نسبت به چیزی متفاوته ، ،عنوانش کنیم.

به نظر شخصی من معمولا اسمهای مذهبی با فراوانی بالا که الان هم روی نوزادان زیادی گذاشته میشن،قدیمی هم نخواهند شد.

و طبیعیه که صاحبان اسمهای روتین که همیشه و در همه دوران روی بچه ها گذاشته میشن و زیاد طرفدار دارن مثل زینب و فاطمه و زهرا و سارا ونیلوفر و سحر و... سنین مختلفی داشته باشن.از نوزاد گرفته تا پیرزن صدساله

دلیل نمیشه چون یه فرد سن بالا با یه اسم خاص میشناسین اون اسم قدیمی باشه چون به همون تعداد هم برای بچه ها انتخاب میشه.

البته این برای اسم هایی که خیلی این روزا انتخاب نمیشن و روتین نیستن شاید فرق میکنه.اگه بخوایم این جوری در نظر بگیریم الان هر اسمی برای بچه مون انتخاب کنیم ،سی سالش که بشه میگن اسمت قدیمیه ،این اسم مال دهه 90بوده!!!!همین طور که الان درباره خیلی از اسما ممکنه گفته بشه

همیشه رک بودن خوب نیست.بعضی نظرات در تاپیکهای مربوط به انتخاب اسم اصلا جالب نیست

سلیقه ها و طرز فکر ها خیلی متفاوته.خب طبیعیه که یک فرد کاملا غیر مذهبی،اسم مذهبی رو برای بچه ش انتخاب نکنه و برعکس . دلیلی نمیشه که فقط چون برای فرزند خودش نمیپسنده،به اسامی مذهبی و غیر مذهبی دیگه بی احترامی بشه.

به نظرم دوستانی که با شنیدن اسم قشنگ حضرت زینب یاد درد و رنج میفتن هییییچ شناختی از عاشورا و کربلا و شخصیت زیبای حضرت زینب ندارن و فقط تنها چیزی که شنیدن، چنتا روضه بوده که احتمالا از اونم فقط به غمش توجه کردن  و نگاهشون کاملا سطحیه.و احتمالا به دلیل تفکرات غیرمذهبی و عجیبشون اعتقاد دارن که اسم باید فقط ایرانی باشه فقط و به قول خودشون جینگیل مینگیل(از این اسمای من در آوردی)!!!!!!!!!!!!!!! 

و متاسفانه خیلی راحت به تمام اسمای اصیل توهین میکنند و برچسب میزنن و اصرار دارن در تمام تاپیکا نظرات شخصی خودشونو تعمیم بدن

حضرت زینب نماد دانایی ،پاکی،بزرگواری و سرشار از فضایل اخلاقی زیبا بودن و یه قهرمان به معنای واقعی بودن.با سطح فکری بسیار بالا و شخصیت قوی

حالا اینکه بعضیا فقط از شخصیت ایشون یاد غمشون میفتند واقعا جای تامل داره و معلومه معلومات مذهبی ندارن متاسفانه و باید درون خودشون دنبال مشکل بگردن.

دختری که حضرت زینب رو بشناسه و اسم ش زینب باشه صد در صد تاثیرات مثبت شخصیتی حضرت رو میشه در اون دختر دید.همون طور که من در اطرافیانم دیدم خوشبختانه

من مخصوصا دخترهای نسل جدید که اسمشون زینبه رو دیدم به طرز عجیبی عاشق اسمشون هستن.تعجب میکنم از کامنتای نی نی سایتی ها

اسم من زینب هست در زندگی خوبی با پدر و مادر خوبی زندگی میکنم درسم هم عالی بهترین اسم دنیا زینب یعنی زینت پدر و خانواده        هرکی میگه اسم زینب بد اشتباه نظر داده

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن