2777
2789
مطهره،حلما،سلاله ،ریحانه،اینا مذهبیه

حلما اصلا مذهبی نیست.عربی هم نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم شوهر من مذهبیه از وقتی خودشو شناخت اسم مستعار گذاشت رو خودش که همه با اسم دومش صداش میکنن دیگه. میخوام بگم که واسه بچه های امروزی این اسما جالب نیست. قطعا در اینده عذاب میکشه

يه اسم عربيه ديگه

مثلا زمان امام حسين اسم خواهرشون زينب بوده همون موقع اسم هزارتا زن ديگه هم كه ممكن بود كافر باشن زينب بوده

يا همزمان اسم يكي از خواهراي يزيدم زينب بوده و اين درباره همه اسامي اماما صدق ميكنه

بنظر من اينكه اسم امام معصوم رو بذاريم رو بچه هامون نشانه احترام نيست

البته هركي يه نظري داره و اعتقاد هركي واسه خودش محترمه شما چون پرسيدي گفتم نظرمو

اينم بگم من خودم مذهبيم چادريم و خاك پاي امامان معصوم و خاندانشون هستم

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

عزیزم اسم رینب فوق العاده قشنگه.خب برای کسی که مذهبی هست.

اگر شما مذهبی هستی باید از افراد مذهبی نظر بخواهی نه افرادی که این مسائل را قبول ندارن و اونا قدیمی میدونن ولی اسم دختر داریوش و کورش و ایران باستان قدیمی نیست و جدیده.

در ضمن کسی که اسم ائمه میزاره به خاطر اینکه عربی هست نمیزاره به خاطر احترام و عقیده میزاره 

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.

خیلی خوبه دوتا دختر بچه ی ناز این روزا دیدم اسمشون زینب بود و انق ناز و اروم بودن

در ضمن من خیلی ب این اعتقاد دارم شخصیت کسیک اسمش رو روی بچت میذاری خیلی مهمه چ کسی بهتر از حضرت زینب

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
حلما یعنی صبور و بردبار میگن از صفات حضرت زینب(س) هستش

اون حُلما هست نه حِلما.هیچ سندی برای اینکه اسم یا لقب یا صفت حضرت باشه نداریم.به خاطر اینکه ایشون خیلی صبور بودند بعضی گفتند.ما توی عربی اصلا اسم یا صیغه ای بر وزن فُعلا نداریم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اون حُلما هست نه حِلما.هیچ سندی برای اینکه اسم یا لقب یا صفت حضرت باشه نداریم.به خاطر اینکه ایشون خی ...

من اینجوری شنیدم دیگه نمیدونم

همیشه آن کسی که رفته رانفرین نباید کرد !کسی که بی محابا دل ببندد ،کم مقصر نیست ...  

من خودم اسمم زینب هست خیلی اسم پر مسئولیتیه اگ واقعا میتونین این اسمو بزارین چون این اسم حرمت داره ولی من به شخصه اسم مذهبی رو بچم نمیزارم چون داریم در دوره ای زندگی میکنیم ک همه از هر لفظ زشتی واسه صدا زدن هم استفاده میکنن بنظرم اینجوری خدایی نکرده این اسمای عزیز نسبت بهشون حرمت شکنی میشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔