2777
2789

میشه بگید برا جمع بندی زیست کنکور چیکار کردید؟

خیلی سر در گمم نمیدونم ازمونای کنکورای اخیر بزنم یا کتاب جمع بندی بزنم یا خود کتاب بخونم یا تستای قبلی بزنم نمیدونم کمکککککککککک

مدیونتون میشم اگر کمکم کنید😥❤

اگر درصدت بالای 30 هس اول ازمون اردیبهشت تحلیل کن بعد شروع کن از اول خیلی سریع بخون و از کتابای جامع ضریب 2 یا 3 تست بزن روزای اخرم تورق مانند بخون

اگر درصدت پایین 30 بشین فقط نقاط قوتتو بخون و تست بزن

در ضمن برای پزشکی و اینا درصد 40 زیست خیلیم گاد نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال بود 40 میزدم امسال 80 زدم 

فیلم های فرهمندنیا رو دیدم با تست کنکور های سال قبل 

ولی تنها کاری که الان میتونی بکنی اینه سوال های سال های قبل رو گزینه به گزینه بررسی کنی وقت کردی سنجش و مازم بزن

🥲
تیر

متن کتابا رو حتما مرور داشته باش ، تستای کنکورا رو  به صورت جامع بزن از همون پک های کنکوریم و خیلی سبز اینا ، بعد آزمون های جامع قلم چی و ماز رو بزن و آزمون جامع های سنجش هم اگه نزدی خوبه اونا هم بزن ، زیستاز هم باز خوبه ، کلا الویت بعد از کنکور ها ، آزمونای موسسات مختلفه ، کتاب خیلی پیشنهاد نمیکنم من خودم موج آزمون و هزار تست عمارلو رو یکمش رو زدم ولی به نظرم خوب نبود همون آزمونا خیلی بهتره