2777
2789
عنوان

احساس تنهایی شدید در دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 36 پست
اتاقامون دو نفره است هم اتاقی هم بیشتر وقت ها کتابخونه است دلم دوست میخاد باهاش برم بیرون

خب با همون هم اتاقیت اول نزدیک شو 

راضیش کن باهم برین بیرون 

بالاخره خریدی چیزی نداره از بیرون لازمش میشه ک برع 

تو کلاس یکی مث خودت تنها نیس؟اینهمه برنامه تو دانشگاه اجرا میشه همایشا گروه تئاتر و نویسندگی گروه کت ...

رفتم ولی دوستیمون پایدار نمیمونه مثلا کلاس شنا رفتم اما تا تمام شد دوستایی که پبدا کردم هم تمام شد 

داخل کلاسمون همه دخترا حداقل یک دوستی دارن جز من 

همه فکر میکنن من ادم پایه ای نیستم اما فقط درون گرام اما اهل تفریح هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم خیلی تنهام خیلی

بیا باهم دوست بشیم اصلا😂

سعی کن با افرادی که علاقشون شبیه خودته و درونگرا هستند ارتباط برقرار کنی

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اتاقامون دو نفره است هم اتاقی هم بیشتر وقت ها کتابخونه است دلم دوست میخاد باهاش برم بیرون

خب مشکلت اینه که فکر میکنی حتما باید با یه نفر دوست باشی ، چند نفر رندوم یا هم کلاسیت تو خوابگاه پیدا کن بگو بیاین مثلا امشب فلان کارو با هم بکنیم، یا مثلا جمعه ها که غذا نمیدن بگو بیاین بریم خرید کنیم و باهم آشپزی کنیم

رفتم ولی دوستیمون پایدار نمیمونه مثلا کلاس شنا رفتم اما تا تمام شد دوستایی که پبدا کردم هم تمام شد د ...

آدمای درونگرا پیگیز نمیشن 

سعی کن بعد کلاسم بعضی وقتا خودت پیش قدم شی بهشون پیام بده بگو قرار بذار برین بیرون 

تورو ک شناختن می‌فهمن پایه ای اهل تفریحی 

دوست میشین

بیا باهم دوست بشیم اصلا😂سعی کن با افرادی که علاقشون شبیه خودته و درونگرا هستند ارتباط برقرار کنی

خیلی حس بدیه همه فهمیدن من هیچ دوستی ندارم احساس میکنم با خودشون میگن این حتما مشکلی داره کسی باهاش دوست نمیشه

خیلی حس بدیه همه فهمیدن من هیچ دوستی ندارم احساس میکنم با خودشون میگن این حتما مشکلی داره کسی باهاش ...

دقیقا منم همینم همش فکر میکنم شاید مشکل از منه دیگران هم همین تصور رو دارن

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

دقیقا منم همینم همش فکر میکنم شاید مشکل از منه دیگران هم همین تصور رو دارن

خیلی بده اعتماد به نفست داغون میشه ولی خوبیش اینه مستقل میشی من همه جا تنها رفتم از سینما تا کافه 

چون دوستی نداشتم 

اتاقم خوبه دوست میخام حتما نباید دوستم هم اتاقیم باشه

تو کلاس به بهونه جزوه خواستن و درس اینا باهاشون حرف بزن وقتی میبینی همه جمع شدن ی جا حرف میزنن توهم برو پیششون و اینکه بیشتر دوستا معمولا همون هم اتاقی هاشون هستن

خیلی بده اعتماد به نفست داغون میشه ولی خوبیش اینه مستقل میشی من همه جا تنها رفتم از سینما تا کافه چو ...

افرین این واقعا نکته خوبیه دربارش