2777
2789
عنوان

احساس تنهایی شدید در دانشگاه

393 بازدید | 36 پست

من چون ادم ارومی هستم نتونستم توی این دو سال دوستی پیدا کنم دیگه کسی منو داخل گروه های دوستش راه نمیده غمیگنم دو سال دیگه باید تمها باشم دیگه همه با هم دوست شدن 

خوابگاهمون هم دو نفره استو هم اتاقی مثل من درونگرا وارومه 

دلم میخاد یکی باشه باهاش برم بیرون

منم همینم 

فکر پیشرفتت باش سرگرم میشی

اکیپ های دانشگاه هم خیلی خوب باشن تا فارغ التحصیلی پایدارن

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم فکر پیشرفتت باش سرگرم میشیاکیپ های دانشگاه هم خیلی خوب باشن تا فارغ التحصیلی پایدارن

اخه خیلی تنهام حتی دوست دختر هم ندارم دیگه بعد دو سال همه با هم دوست شدن

باید یه درون گرا مثل خودت پیدا کنی تو گروه های دیگرون به تو خوش نمیگذره ، مثل خودت پیدا کن زیاد سخت نیست ولی ادمای مثل تو دیر جوش میخورن با بقیه اگه هم خوردن دیگه کنده نمیشن

چه دانشگاه بهشتی اتاقاش دونفرس اتفاقا واسه تو ک درونی هستی اتاق دونفره خوبه اتاقای شلوغ مدام عربده م ...

اره اتاق دو نفره خوبه اما داخل دانشکده تنهام کلاسام را به تنهایی میگذرونم

خب پیشنهاد بده باهم برید بیرون ، یا مثلا پاسور ببر بگو کیا میان بازی کنیم اگه هم بلد نبودن پانتومیم هم خوبه اپ اش رو نصب کنید بازی کنید ، شبا آهنگ بذارید ،  دارم میگم یعنی به عناوین مختلف سعی کنید باهم شاد باشید ، سخت نگیر 

من ۱۱ سال تحصیلیم تا الانش تنها بودم هیچ وقت متوجه نشدم که چطوری بعضی افراد کلی دوست دارن البته منم درونگرام

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خب پیشنهاد بده باهم برید بیرون ، یا مثلا پاسور ببر بگو کیا میان بازی کنیم اگه هم بلد نبودن پانتومیم ...

اتاقامون دو نفره است هم اتاقی هم بیشتر وقت ها کتابخونه است دلم دوست میخاد باهاش برم بیرون

اره اتاق دو نفره خوبه اما داخل دانشکده تنهام کلاسام را به تنهایی میگذرونم

تو کلاس یکی مث خودت تنها نیس؟

اینهمه برنامه تو دانشگاه اجرا میشه همایشا گروه تئاتر و نویسندگی گروه کتابخوانی

تو اینا شرکت کن فعال باش دوست پیدا میکنی یکی عین خودت