2777
2789
عنوان

مسائل زنونه رو کی بهتون گفت

2361 بازدید | 110 پست

من مامانم درمورد پریودی خیلی چیزی بهم نگفته بود

وقتی پریود شدم گفت این طبیعیه و برای خانم ها اتفاق میوفته  و از روزای تخمک گذاری و...اینا چیزی بهم نگفته

ازین میترسم بخوام ازدواج کنم اطلاعات کافی نداشته باشم ،میدونم الان همه می‌دونن مسائل زناشویی رو ولی من همون در حد اینکه بچه های مدرسه بهم گفتن میدونم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ب لطف نینی سایت ی چیزایی یاد گرفتیم🌚

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب لطف نینی سایت ی چیزایی یاد گرفتیم🌚

ینی مامانا نمیگن؟

آخه مامانم میگه مامان خودم راهنماییم نکرد مادرشوهرم راهنماییم کرد 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مامانم هیچی نگفت خودم یاد گرفتم😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نگران نباش

به وقتش چنتا کتاب  بخون

قبل از عقد هم دوجلسه اموزش دارین

و یکی دوتا کتاب هم بهتون میدن. 

الان لازم  نیس نگران باشی هروقت عقد کردی تازه می تونی کتاب بخونی. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

منم همونا که بچه هایه مدرسه گفتن و خودمم مطالعه زیاد داشتم و از اینجا هم خیلی چیزا یاد گرفتم

مطالعه کردن راجبش گناه نیست؟🤦🏻‍♀️

از نت تحقیق کن جزیاتو

از الان یا وقتی خواستم ازدواج کنم؟

چن سالته

۱۹

2790
2778
2791
2779
2792