حالا سرم درد میکنه و حس میکنم ی چیزی داره از بالای سرم کنده میشه
خواهش میکنم جواب بدین
چون باردارم نگران بچمم
سابقه فشار هم اصلا ندارم
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
تو بارداری غذای تند هم بچه رو دچار اگزاما میکنه هم صورت مادر پر لک میشه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بچه ها تندی چه ضرری داره؟ فشار؟؟ من عاشق غذای تندم عزیزم لیمو بریز تو آب یه کم بخور و استراحت کن
منم عاشق غذای تندم اما از بارداریم تا الان که شیر میدم نخوردم فقط بخاطر بچم😭
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
منم عاشق غذای تندم اما از بارداریم تا الان که شیر میدم نخوردم فقط بخاطر بچم😭
منم واسه بچه اول خیلی خودمو کنترل کردم تا وقتیکه از شیر گرفتمش
ولی حالا نمیدونم چم شد یهویی😢