2777
2789
عنوان

خیلی تند بود .....

220 بازدید | 17 پست

حالا ک اومدین لطفا جواب بدین

تازه سس فلفل خوردم غذامو حساب تند کردم

حالا سرم درد میکنه و حس میکنم ی چیزی داره از بالای سرم کنده میشه

خواهش میکنم جواب بدین

چون باردارم نگران بچمم

سابقه فشار هم اصلا ندارم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بارداری غذای تند هم بچه رو دچار اگزاما میکنه هم صورت مادر پر لک میشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بچه ها تندی چه ضرری داره؟ فشار؟؟ من عاشق غذای تندم عزیزم لیمو بریز تو آب یه کم بخور و استراحت کن

منم عاشق غذای تندم اما از بارداریم تا الان که شیر میدم نخوردم فقط بخاطر بچم😭

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

وای خدا مرگم بده 

حالا زودی ماست میخورم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
منم عاشق غذای تندم اما از بارداریم تا الان که شیر میدم نخوردم فقط بخاطر بچم😭

منم واسه بچه اول خیلی خودمو کنترل کردم تا وقتیکه از شیر گرفتمش

ولی حالا نمیدونم چم شد یهویی😢