2777
2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 86 پست
من حق رو ب مردا نمیدم خیلیا واقعا دیگه ازحدومرز رد شدن و بسیم اخر زدن ولی خب شایدم ی چیزی باعثه این ...

بهتون بر نخوره ولی من تا یه سال پیش فک میکردم مردا نود درصدشون خوبن با اینکه سیو شیش سال از زندگیم میگذره اما زیاد شناختی راجب مردا نداشتم اما از یکسال پیش خیلی نظرم عوض شده، الان بنظرم نود درصد مردا ذاتن هیزن

تو همین سایت خیلی چیزا برام روشن شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=385955425]همینو من میگم بنظرتون الان پوشش زنها خوبه[/QUOبد نیست، همه چی اگه اعتدال درش رعایت ...

خیلیا اعتدالو رعایت نمیکنن الان ی مرد بیاد تاپیک بزنه چرا زنها اینجوره پوششون خب اونایی ک پوششه مناسب دارن بهشون برنمیخوره ایا

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

خیلیا اعتدالو رعایت نمیکنن الان ی مرد بیاد تاپیک بزنه چرا زنها اینجوره پوششون خب اونایی ک پوششه مناس ...

اره رعایت نمیکنن، اما خود من پوشش سفتو سختی ندارم ولی اعتدالو همیشه رعایت کردم

ی پسره اینجاس من ازش خوشم میاد دلم میخاد بهش درخواست بدم ولی روم نمیشه نظراتش همیشه منطقی و خوبه تاپیکاشم همینطور

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

خب مطرح کن باهاش قضیه رو

یادم رفته اسمشو

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

خسته نباشی 😅 پس علاقت جدی نبوده

علاقه توی فضای مجازی اونم نی نی سایت نمیتونه عمیق و وقعی باشه

نه؟

خسته نباشی 😅 پس علاقت جدی نبوده

ی نوتیف ازت گزفتم ولی تاپیکش نیست

الانم جواب میدم ارسال نمیشه انگار

این اومد دیگه نمیدونم چی گفتی