2777
2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 86 پست
یعنی اگه یه سری چیزا ممنوع نبود اینطور نمیشد؟

من خودم ب شخصه بخدا اگه طرفه مقابلم از چیزی ک بدش بیاد و نخواد حرف بزنه ی کلمه ام حرف نمیزنم ک اذیت بشه

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

چرا چن نیاز نداری خب شاید یکی نیاز داره جنسه مخالفش هم صحبت بشه دیگه قرار نیس طرف سواستفاده کنه

خب ذاتشون همینه دیگه مردای ایرانی 

باید قبول کنی 

من اوایل قبول میکردم 

میگفتم شاید راهنمایی چیزی بخوان 

ولی درنهایت همش جنسی میشد الان یه مدته دیگه قبول نمیکنم 

جنس مخالف خودت میگی دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ذاتشون همینه دیگه مردای ایرانی باید قبول کنی من اوایل قبول میکردم میگفتم شاید راهنمایی چیزی بخوان ...

میگم ک خیلیا هستن سواستفاده میکنن خیلیا هم هستن دیگه حرفه ای شدن چنان باسیاست میرن جلو ک طرف اعتماد کامل میکنه بعد اروم اروم سره حرفو باز میکنن 

میگم ک خیلیا هستن سواستفاده میکنن خیلیا هم هستن دیگه حرفه ای شدن چنان باسیاست میرن جلو ک طرف اعتماد ...

حالا من یکی از یکیشون شنیدم شاخ دراوردم نمیشه گف خیلی مراقب باشین خلاصه

پس شما استثنا هستی خداحفظتون کنه ولی هم جنسای شما غیر اینو ثابت کردن تو سایت

میدونم ودرجریان هستم نمیخوام خودموخوب جلوه بدم چن همه این نیازو دارن ولی اینم میدونم کارما هس و هرکی بخواد خلافه میله طرفش عمل کنه سرش میاد خداروهم خوش نمیاد ادم تواین اوضاع مملکت و گرونی و مشکلات ی درده دیگه بزاره رو دله کسی

خب همین محدودیت پوشش خوبه

درخواست میدم قبول کنین میخوام ی چی بگم بعدش لغو بزنین ببینین حق بامنه یا ن

محدودیت خوبه ولی توجامعه ی ما الان شرایط ازدواج واقعا سخت شده خب طرف نیازی ک داره باعث میشه ی راه حل ...

خب نمیشه بگیم چون طرف نمیتونه ازدواج کنه و جامعه محدود کرده باید برا رفع نیازش به هر دری بزنه این میشه قانون جنگل 

باید رابطه دو طرفه باشه

بحث ما هم تو این سایت وجود نرایی هست که همه جا سرک میکشن 

وجود مردا ودرخاستاشون تو این سایت با رابطه ای که دو طرف میل به رابطه دارن دو معقوله جداس

خب نمیشه بگیم چون طرف نمیتونه ازدواج کنه و جامعه محدود کرده باید برا رفع نیازش به هر دری بزنه این می ...

من حق رو ب مردا نمیدم خیلیا واقعا دیگه ازحدومرز رد شدن و بسیم اخر زدن ولی خب شایدم ی چیزی باعثه این کارشون شده ولی خب اینم نمیگم همه رو بای چشم ببینه ادم

همین نوشته این ک فلانی میخواهد باشما دوست شود بنظرم گزینه ی مناسبی نیس طرف دیدش منفی میشه نسبت ب این کار قبول دارین