2777
2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 86 پست
سایت زنونه است اصلا مرد نباید بیادتشریفشو آورد هم دهنشو ببندهبله من خودم‌تاپیک می زنم تا عابروی طرف ...

خیلیا هستن زن نمان 

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

سایت زنونه است اصلا مرد نباید بیادتشریفشو آورد هم دهنشو ببندهبله من خودم‌تاپیک می زنم تا عابروی طرف ...

من بخاطره اسمم خیلیا فک میکردن زنم بااین ک زدم مرد ولی یکیشون گف تو امضات بنویس بزار بدونن اقا هستی ک این کارم انجام دادم چن کاربری براخانومم بود الان دسته منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ چی بگم کلا ازمحدودیت میاد این کارا

ی سوال اگه کسی رمزه نی نی سایت کسی رو بدونه میشه وارده کاربریش بشه

یعنی اگه یه سری چیزا ممنوع نبود اینطور نمیشد؟

ن منظورم اینه مردای ایرانی محدودیت زیاد دارن براهمین خیلی چیزا براشون عقده شده خیلی چیزام نمیتونم بگم ک اگه اونجور نبود قطعا الان وضعیت بهتر بود خیلیا هم تواجتماع نمیتونن ارتباط برقرار کنن رومیارن ب اینجور جاها

ن منظورم اینه مردای ایرانی محدودیت زیاد دارن براهمین خیلی چیزا براشون عقده شده خیلی چیزام نمیتونم بگ ...

خب منظورم منم تقریبا همین بود، اما جامعه فقط مردارو محدود نکرده خانوما هم درگیر همچین مسایلی هستن، ولی بنظرم در کل یه سری محدودیتها خوبه 

خب منظورم منم تقریبا همین بود، اما جامعه فقط مردارو محدود نکرده خانوما هم درگیر همچین مسایلی هستن، و ...

مثلا پوشش اگه پوشش مرد بد باشه همه چندششون میشه ولی برا زن بد باشه مردا بیشتر جذبش میشن جالب نیس خخخ

خب منظورم منم تقریبا همین بود، اما جامعه فقط مردارو محدود نکرده خانوما هم درگیر همچین مسایلی هستن، و ...

محدودیت خوبه ولی توجامعه ی ما الان شرایط ازدواج واقعا سخت شده خب طرف نیازی ک داره باعث میشه ی راه حلی پیدا کنه براش خیلیا نمیدونن چیکار کنن میان ب هردری میزنن خب همه ی مردا ک ی شکل نیستن من ادم میشناسم 40سالشه مجرده حتی بادختری درحده سلام علیکم نبوده

منم قبول نمیکنم درخواست ها رو راحت

چرا چن نیاز نداری خب شاید یکی نیاز داره جنسه مخالفش هم صحبت بشه دیگه قرار نیس طرف سواستفاده کنه

منم قبول نمیکنم درخواست ها رو راحت

من خودم توزمانه مجردیم بای دختری دوست بودم بخدا بهم میگفت داداش دوسال باهم دوست بودیم حتی سواله غیره اخلاقی ام نپرسیدیم ازهم تا اینکه عروسی کرد حتی عروسیشم رفتم شبا زنگ میزد دوساعت حرف میزدیم بامکالمه ی شبهای روشن