2777
2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 86 پست
من حق رو ب مردا نمیدم خیلیا واقعا دیگه ازحدومرز رد شدن و بسیم اخر زدن ولی خب شایدم ی چیزی باعثه این ...

بهتون بر نخوره ولی من تا یه سال پیش فک میکردم مردا نود درصدشون خوبن با اینکه سیو شیش سال از زندگیم میگذره اما زیاد شناختی راجب مردا نداشتم اما از یکسال پیش خیلی نظرم عوض شده، الان بنظرم نود درصد مردا ذاتن هیزن

تو همین سایت خیلی چیزا برام روشن شد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

[QUOTE=385955425]همینو من میگم بنظرتون الان پوشش زنها خوبه[/QUOبد نیست، همه چی اگه اعتدال درش رعایت ...

خیلیا اعتدالو رعایت نمیکنن الان ی مرد بیاد تاپیک بزنه چرا زنها اینجوره پوششون خب اونایی ک پوششه مناسب دارن بهشون برنمیخوره ایا

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

خیلیا اعتدالو رعایت نمیکنن الان ی مرد بیاد تاپیک بزنه چرا زنها اینجوره پوششون خب اونایی ک پوششه مناس ...

اره رعایت نمیکنن، اما خود من پوشش سفتو سختی ندارم ولی اعتدالو همیشه رعایت کردم

ی پسره اینجاس من ازش خوشم میاد دلم میخاد بهش درخواست بدم ولی روم نمیشه نظراتش همیشه منطقی و خوبه تاپیکاشم همینطور

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕

خب مطرح کن باهاش قضیه رو

یادم رفته اسمشو

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕

خسته نباشی 😅 پس علاقت جدی نبوده

علاقه توی فضای مجازی اونم نی نی سایت نمیتونه عمیق و وقعی باشه

نه؟

خسته نباشی 😅 پس علاقت جدی نبوده

ی نوتیف ازت گزفتم ولی تاپیکش نیست

الانم جواب میدم ارسال نمیشه انگار

این اومد دیگه نمیدونم چی گفتی