2777
2789
عنوان

چه شغلی کنسله😂

| مشاهده متن کامل بحث + 24776 بازدید | 304 پست
شوهر مکانیک چی؟ نظرت در مورد مکانیکا چیه؟

بی شوخی کار خوبیه ولی چون خودم کارمندم خانوادم زیر بار نمیذن با شغل آزاد ازدواج کنم🫠

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

منم کادر درمان برام کنسله به دلایلیدر کل من از بس گفتم اینکار کنسله اونکار کنسله خانواده میگن تو بای ...

اخی خوبه عالیه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به عنوان یه خانم دوس ندارم همسرم شب تا صبح رو بین چند تا خانم همکارش بگذرونه، و با احترام به کادر ...

آره من به چیزایی دیدم😂😂

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

سختی کار زیادش ادمو به مرور بی حوصله میکنه درامدش پایینه وچون زمان کاری مشخصی نداره نمیشه یه روتین ز ...

آره اینم درسته

ولی پزشکا و دندونپزشکا با داروسازا کارشون خیلی خوبه

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

آره اینم درستهولی پزشکا و دندونپزشکا با داروسازا کارشون خیلی خوبه

دندون پزشکا هم با دستیاراشون خیلی راحتن😂😂😂

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

قشنگ کار مردونه🥲

دقیقااا

خصوصا دستای روغنی سیاه

جدیدا گیر دادم به مکانیکا نمیدونم چرا😂😂

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

بستگی به لطف اقا داره اگه از سرکار میاد به تخیلش جامه ی حقیقت بپوشونه کنار قورمه سبزی خودش یه پرس کو ...

دستت درد نکنه یادم دادی پس از امشب شام تخیلی میخورم ببینم چجوریه😂😂

چرا

گفتم به دوستمون 

سخنی کارش زیاده بمرور ادم بی حوصله میشه حقوق مزایاش کمه 

وچون تایم کاری مشخصی نداره معمولا ادم نمیتونه یه روتین مشخص نمیتونه داشته باشه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

آره اینم درستهولی پزشکا و دندونپزشکا با داروسازا کارشون خیلی خوبه

اونا حسابشون ازما  جداست اونارو قاطی کادر درمان نکنا😂

دستت درد نکنه یادم دادی پس از امشب شام تخیلی میخورم ببینم چجوریه😂😂

موفق وپایدار باشین نوش جان

دقیقاااخصوصا دستای روغنی سیاهجدیدا گیر دادم به مکانیکا نمیدونم چرا😂😂

ارهههههه🫠

ولی مکانیکا هم اگه شاگرد باشن بدرد نمیخوره باید کار برا خودشون باشه

بی شوخی کار خوبیه ولی چون خودم کارمندم خانوادم زیر بار نمیذن با شغل آزاد ازدواج کنم🫠

مامان منم همینه

امسال کنکور دادم دانشگاه قبول میشم رشته‌های پیراپزشکی ولی علاقم چیز دیگس برای همین احتمالا پشت میمونم

حالا از الان ن به داره ن به باره میگه الا و بلا باید همسر آیندت همکار خودت باشه

گفتم به دوستمون سخنی کارش زیاده بمرور ادم بی حوصله میشه حقوق مزایاش کمه وچون تایم کاری مشخصی نداره م ...

آره سخته واقعا

خودت خسته بیای خانمتم خسته بیاد این زندگی نمیشه😂😂