2777
2789
عنوان

چه شغلی کنسله😂

| مشاهده متن کامل بحث + 24776 بازدید | 304 پست
ارههههه دقیقا نظر منم همینهحالا تخش یه شوهر بچه سوسول گیرم میاد😂😂😂

😂 عزیزمممم

انشالا به وقتش سرفرصت مناسب یه پسر خیلی خوبی پیدا میشه شریک زندگی تو هم بشه🤍😘

جدا از اینا همیشه ادب و احترام و اهمیت دادن مهم‌ترین چیزه

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

هی داد صبح تا شب میریم سرکار به امید اینکه یه شام. خوب بخوریم میریم خونه بعد تخم مرغ آبپز بخوریم هی ...

تازه من خودم قورمه سبزی دوسندارم ولی تو تخیلاتم برا حاجی درست میکنم انقققد من خانومم 

البته تو تخیلاتم تو واقعیت متاسفانه..‌🤦

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 عزیزممممانشالا به وقتش سرفرصت مناسب یه پسر خیلی خوبی پیدا میشه شریک زندگی تو هم بشه🤍😘جدا از این ...

مرسی جان دلم ، انشالله برای شماهم یه مرد با ابهت و اقا و جنتلمن بیاد و بهتون حس تکیه گاه محکم بده🩵

اره واقعا من که خط قرمزم حرمت و احترامه

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

ازشوخی بگذریم 

من یه کادر درمانم و کادردرمانو کنسل میکنم😅

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

مرسی جان دلم ، انشالله برای شماهم یه مرد با ابهت و اقا و جنتلمن بیاد و بهتون حس تکیه گاه محکم بده🩵ا ...

عزیزمی🤍😘

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ازشوخی بگذریم من یه کادر درمانم و کادردرمانو کنسل میکنم😅

چرا؟

تازه من خودم قورمه سبزی دوسندارم ولی تو تخیلاتم برا حاجی درست میکنم انقققد من خانومم البته تو تخیلات ...

شام تخیلی خوشمزه هم هست؟🤔😂😂

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

ازشوخی بگذریم من یه کادر درمانم و کادردرمانو کنسل میکنم😅

منم کادر درمان برام کنسله به دلایلی

در کل من از بس گفتم اینکار کنسله اونکار کنسله خانواده میگن تو باید بدیم سقارشی برات بسازن شوهری😂😂😂

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

منم کادر درمان برام کنسله به دلایلیدر کل من از بس گفتم اینکار کنسله اونکار کنسله خانواده میگن تو بای ...

شوهر مکانیک چی؟ نظرت در مورد مکانیکا چیه؟

شوهر مکانیک چی؟ نظرت در مورد مکانیکا چیه؟

مکانیک عالیه

درامدشونم خوبه اینقد ماشین زیاد شده همیشه کار دارن

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

چرا

من به عنوان یه خانم دوس ندارم همسرم شب تا صبح رو بین چند تا خانم همکارش بگذرونه، و با احترام به کادر درمان درستمون، در بین بعضیاشون روابط ناسالم دیده شده 

البته  شاید بگین چقد املی بله واقعا رو اقایی حساسم 😂😂🤣🤣

چرا؟

سختی کار زیادش ادمو به مرور بی حوصله میکنه درامدش پایینه 

وچون زمان کاری مشخصی نداره نمیشه یه روتین زندگی مرتب داشت 

شام تخیلی خوشمزه هم هست؟🤔😂😂

بستگی به لطف اقا داره اگه از سرکار میاد به تخیلش جامه ی حقیقت بپوشونه کنار قورمه سبزی خودش یه پرس کوبیده هک برامن بگیره چرا ک ن😁