2777
2789

سلام 

بچه ها چطوری لیست مسدودی ها تلگرام و روبیکا وایتا و خود گوشی رو خالی کنم ؟؟؟نمیخوام بمونن تو لیستم آخه🥲

🌈ای کاش که یلدای وطن را سحری بود🌞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روبیکا ندارم بلد نیستم .تلگرام حریم خصوصی میری هرکیو مسدود کردی اونجا درش میاری از بلاکیا

نه ببین 

میخوام مسدود بمونه ولی کلا پاک بشه از گوشیم واز لیست

برو تو تنظیمات/حریم خصوصی امنیت/کاربران مسدود شده بعدی درشون بیار از لیست

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

نه ببین میخوام مسدود بمونه ولی کلا پاک بشه از گوشیم واز لیست

نمیشه که از گوشیت یا تل !؟اگه گوشه برو تو لیست تماسا سه نقطه اون بالا رو بزن لیست مسدودیاتو بزن حدف کن مسدودن ولی تو حدفشون کردی

برو تو تنظیمات/حریم خصوصی امنیت/کاربران مسدود شده بعدی درشون بیار از لیست

نه تو هم متوجه نشدی 

میگم مسدود بمونن 

ولی از لیست پاک بشن

یعنی رفع مسدودی نزنم 

نه تو هم متوجه نشدی میگم مسدود بمونن ولی از لیست پاک بشنیعنی رفع مسدودی نزنم

اها نمیشه خو ولی بصبر اگه همچین امکانی بشه راهشو میگمت

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

نه تو هم متوجه نشدی میگم مسدود بمونن ولی از لیست پاک بشنیعنی رفع مسدودی نزنم

اها نمیشه خو ولی بصبر اگه همچین امکانی بشه راهشو میگمت