2777
2789

آیا این موضوع طبیعی؟ که پریود بدون درد باشه؟

من الان چند ماهه اینجوریه البته قبلاً کیست داشتم و پریودیم نامنظم و دردناک بود اما بعد درمان اینجوری شدم.

گهگاهی میترسم .میگم نکنه یه مشکلی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت اسی که دغدغه ت بی درد بودن پریودته

چون قبلاً خیلی زجر می‌کشیدم . کلی دکتر رفتم کلی داروهای عجیب غریب میدادن.حتی به مدت سه ماه پریود نشده بودم.خیلی اذیت شدم.بعد سونو گرافی مشخص شد کلی کیست ریز دارم.حدودا بیست و سه تا. پرکاری تیرویید داشتم و کلی کیست ایجاد شده بود بخاطرش خیلی اذیت شدم.

وقتی دیدم قرص جوابی نمیده 

به مدت سی الی سی و پنج روز رازیانه کوبیده شده رو هر روز صبح یک قاشق خالی می‌خوردم.

بعد از سی و پنج روز بلافاصله پریود شدم ولی در کمال تعجب اصلا دردی نداشتم . جوری که اصلا متوجه نشده بودم پربود شدم و لباسم به فنا رفته بود.الان هفت هشت ماهه اصلا دردی ندارم .خیلی خوش اخلاق تر شدم و همه میگن .چون معمولا قبلاً موقعی کیست داشتم و نمی‌دونستم خیلی بدخلقی میکردم و اعصاب هیچی نداشتم.

الان تازه فهمیدم خانوما تو دوره پریود بخاطر انقباض شکم خیلی اذیت میشم و بدخلقیشون برا همینه.

نه بدن درد دارم نه دل درد.یه مدت نگران بودم که نکنه طوریکه شده باشه😂😂