2777
2789
عنوان

من بچگی یه چیزی دیدم بیابید تعریف کنم ( کمک کنید )

| مشاهده متن کامل بحث + 43022 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بچه ها کلا ی چند هفته ای توهم میزنن و چیزای رو میبینن که وجود نداره

بعدش کمتر میشه مثلا یکی دوبار درسال

بعدش هم‌بزرگتر میشن و مرز واقعیت و افکارشون رو میتونن تشخیص بدن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

نفهمیدم پرانتز اولی رو کی بستی؟

😂😂😂😂😂

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

منم در زمانی که بچه بودم نصف شب خواب بودم و دیدم ی قد کوتاه سیاه با یک چیزی میزد به شیشه من بیدار شدم و دوباره چشامو بستم و دوباره تکرار شد....با گذشت سالها نتونستم فراموش کنم...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

چرا باید ۱۲ شب این تاپیکو بزنیی؟💔

بلو بانك جايزه گذاشته با هر رورد ٤٠٠.٠٠٠ تومن ميده - تا يه هفته آينده

نرم افزارش رو باز كنيد

اين كد روز بزنيد

OCBTKY

منم زدم ٤٠٠ تومن هديه داد

منم هفت هشت ساله بودم خونمون یه حیاط بزرگی داشت پنجره هامونم یکسره بود تو اتاق می‌خوابیدم شبا همیشه فکر میکردم یه مرد موفرفری سیاه با پیرهن و شلوار قرمز داره منو از پشت پنجره نگاه میکنه. اینقدر میترسیدم میگفتم تکون بخورم می‌فهمه بیدارم مثل چوب خشک بی حرکت میشدم بالای ۳۰ سال گذشته ولی هنوز یه وقتا یادم میاد):

منم خونه مادربزرگم روستایی طور بود، نرده داشت، ایوان داشت، دستشویی تو حیاط بود. من دوازده شب اومدم رفتم حیاط دستشویی، تااومدم بیرون ازتو حیاط دیدم که مامانبزرگم رو نرده نشسته وبه من نگاه میکنه، سکته زدم، اومدم جلو، نزدیک نرده شدم دیگه نبود.(مامانبزرگم مرده بود سال قبلش) 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙