2777
2789
عنوان

من بچگی یه چیزی دیدم بیابید تعریف کنم ( کمک کنید )

| مشاهده متن کامل بحث + 43022 بازدید | 140 پست
نمیدونم والا من یادمه بچگیام میدیدم سر مجسمه ی عقاب بالای شومینه که داشتیم تکون میخوره و تا مدتها می ...

توهم چیز جدا است 

دیدن ماورا جدا است .

اینا دو چیز متفاوت هستند، من نمی‌گم بچه ها توهم میزنند ، میگم ممکنه به خاطر پاکی روح مسائل ماورایی ببینند و درک کنند که بزرگترها معمولا نمی‌توانند . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام پیامتو الان دیدم میشه بگی متوجه شدی چرا اینو میبیننین و چه حوری بود

سلام عزیزم

والا نمیدونم چرا دیدیم

ولی به نظر مرد چهار شونه بلندی بود که هودی بسیار بلند و مشکی پوشیده بود و احساس میکردی چقدر قدش بلنده و چهرش اصلا پیدا نبود البته چیزهای زیادی دیدم اونوقت ولی علتشو پیدا نکردم.

بعضیا میگن وجود دنیاهای موازی هست و به نظرم هر کسی ذهنش آزادتر باشه میتونه هم فرکانس بشه با دنیاهای موازی.

هدفم رسیدن به عشق واقعی است
سلام عزیزموالا نمیدونم چرا دیدیمولی به نظر مرد چهار شونه بلندی بود که هودی بسیار بلند و مشکی پوشیده ...

شاید به قول شما ذهنش ازاد باشه اخه این پسرم شخصیت جالبی داره کلا و یه اعتماد بنفس و رهبر گونه ذاتی داره الحمدلله نمیدونم ربطی داره یان

شاید به قول شما ذهنش ازاد باشه اخه این پسرم شخصیت جالبی داره کلا و یه اعتماد بنفس و رهبر گونه ذاتی د ...

به احتمال زیاد

بچه ها ذهنشون آزادتره و مشغولیات ذهنی و نگرانی ندارندو به نظر من روحشون گیرایی بیشتری داره.انسانهایی که به معنای واقعی ذلبستگی کمی دارند و در واقع خلوص بالاتر دارند هم راحت روحشون به اون دنیا و ماورا وصل میشه.همه ما این توانایی رو داریم به شرط خالص شدن.

هدفم رسیدن به عشق واقعی است