2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ناشتا سه روز 

هر روز سه قاشق غذا خوری سرکه سیب طبيعي 

بخور 

تموم میشه

۴ یا ۵ ساعت بعدش هم هیچی نخور

همش دفع میشه

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

من متاسفانه سالهاست درگیرم 

ولی یه جا خواندم توی روایات گفته شب قبل خواب نمی‌دونم چندتا خرما بخورید (فکر کنم شب بود حالا خودت سرچ کن)و خودم تنبلیم شد امتحان کنم ولی یه شب خوردم به نظرم خوب بود

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
نمیدونم لعنتی خیلی آزاردهنده س

از همین دراز های دیگه؟ اونا از گوشت گاو یه که خوب پخته نشده باشه و انگل داشته باشه ولی اگه تو مدفوعه و گرمای سفید ریزه اونا از کسی دیگه گرفتی احتمالا ولی بیشتر تو بچه هاست و اگه گرفته باشی باید کل خانواده هم به قرصی مصرف کنن که مبتلا نشن 

از همین دراز های دیگه؟ اونا از گوشت گاو یه که خوب پخته نشده باشه و انگل داشته باشه ولی اگه تو مدفوعه ...

همبر خورده بودم ی شب شاید ازونجا گرفتم چیزی ندیدم بدونم چ شکلیه فقد خارش دارم نمیدونم چرا قرصه اثر نکرده

وای من بچه بودم فکر کنم انگل داشتم خیلیم لاغر بودم دایم باسنم میخارید همش دستم لای باسنم بود ولی الان بزرگ شدم تپلم شدم انگلم ندارم دیگه خداروشکر

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

همبر خورده بودم ی شب شاید ازونجا گرفتم چیزی ندیدم بدونم چ شکلیه فقد خارش دارم نمیدونم چرا قرصه اثر ن ...

اره از همون گوشته احتمالا خوب پخته نشده بوده و اون حرارت بالا بهش نرسیده که انگل های داخل گوشت از بین بره تو خونه خودت خیلی رعایت کن که گوشتو خوب بپزی نمی‌خوام نگرانت کنم فقط محض اطلاعت میگم که این  کرما از چیزی که خوردی تغذیه میکنن برطرف نشن یکم مشکل داره