من سال سومم هست میخوام بمونم ، خانوادم خیلی تحت فشار میزارنم
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم آدما هیچ وقت درون زندگی ما نیستن و حتی حرفشون هم تاثیری روی زندگی ما نداره ، تصمیمی که شما میگیری آینده خودت رو تحت تاثیر قرار میده بیخیال حرف بقیه اگر میدونی سال دوم موندن خیلی برات بهتره چرا که نه بخون و تلاش کن و بیخیال حرف بقیه شو تهش میگی چه خوب که برای خودم زندگی کردم به چیزی که خواستم رسیدم
دقیقا منم خود اینکار مسخره نیست برخوردای بقیست که مسخرش میکنه
هی میگن برو برو ، اصلا درک ندارن که دلمون با رشته های دیگه نیست
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم